Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank obre el termini d’inscripcions a l’Andbank Trainee Program 2018 per a estudiants

enrere

Andbank

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank obre el termini d’inscripcions a l’Andbank Trainee Program 2018 per a estudiants

Andbank ofereix de nou l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a joves estudiants. Els terminis per a presentar la candidatura són el 6 d’abril, per a les pràctiques d’estiu, i el 30 d’abril per al programa de pràctiques de llarga durada. Escaldes-Engordany, 9 de març de 2018. Més de 100 estudiants han […]

Andbank ofereix de nou l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a joves estudiants.

Els terminis per a presentar la candidatura són el 6 d’abril, per a les pràctiques d’estiu, i el 30 d’abril per al programa de pràctiques de llarga durada.

Escaldes-Engordany, 9 de març de 2018. Més de 100 estudiants han participat en els tres primers anys del programa de pràctiques emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. Per quart any consecutiu, Andbank aposta de nou pel jove talent, oferint la possibilitat de participar en el programa que els permetrà integrar-se a un equip de professionals de diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat, així com a les seves filials a l’estranger, amb l’objectiu de conèixer el funcionament del món laboral bancari i guanyar experiència en diversos projectes dins el sector financer.
Gràcies a aquestes estades formatives, els joves candidats obtenen una experiència pràctica que complementa la seva formació per aconseguir un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, es pretén ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i la preparació per a la seva carrera professional.

Els joves estudiants, d’entre 18 i 25 anys, tenen l’opció d’adherir-se a l’Andbank Trainee Program, tant per realitzar pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost com per realitzar una pràctica de llarga durada d’entre 6 i 12 mesos. Per les dues modalitats, hi ha la possibilitat de realitzar les pràctiques a la matriu a Andorra (en aquest cas, serà requisit obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat) o a qualsevol de les filials estrangeres d’Andbank.

Els requisits per presentar la candidatura són:

• Tenir la condició d’alumnes de segon any en estudis superiors (actualment matriculats)
• Preferència per als graus especialitzats en: Administració d’Empreses, Economia, Matemàtiques, Física o Enginyeria, Dret o Psicologia.
• Tenir entre 18 i 25 anys.
• Ser andorrà o resident a Andorra (requeriment per al programa de pràctiques d’Estiu)
• Es valorarà el domini de l’anglès.
• Capacitat de treballar en un equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència.
• Participació limitada a 2 anys consecutius.

Les persones interessades en el programa d’estiu hauran d’enviar la seva candidatura (CV, carta de motivació i expedient acadèmic) abans del 6 d’abril de 2018, i pels interessats/des en el programa anual el termini serà fins el 30 d’abril de 2018. Les candidatures s’hauran d’adreçar al correu electrònic: traineeprogram@andbank.com (Places limitades).