Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank organitza un taller contra el càncer

enrere

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank organitza un taller contra el càncer

Andbank organitza un taller solidari per recaptar fons per contribuir en la investigació contra el càncer de mama. L’acció es durà a terme amb Estefanía González, propietària de Santa Pazienzia. Escaldes-Engordany, 1 d’octubre de 2018. Seguint amb la voluntat de col·laborar en la lluita contra el càncer, Andbank acollirà la propera setmana un taller solidari […]

Andbank organitza un taller solidari per recaptar fons per contribuir en la investigació contra el càncer de mama.

L’acció es durà a terme amb Estefanía González, propietària de Santa Pazienzia.

Escaldes-Engordany, 1 d’octubre de 2018. Seguint amb la voluntat de col·laborar en la lluita contra el càncer, Andbank acollirà la propera setmana un taller solidari per recaptar fons destinats a la investigació contra el càncer.

El 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i, per aquest motiu, Andbank ha organitzat el pròxim 10 d’octubre un taller per crear unes plomes solidàries.

El taller, que estarà dirigit per Estefanía Gonzalez de Santa Pazienzia, professora de ganxet i influencer a les xarxes socials, és gratuït i podran assistir-hi totes les persones majors de 15 anys. L’objectiu és elaborar plomes amb fils de cotó que posteriorment es podran adquirir a les oficines d’Andbank per recaptar fons contra el càncer.

Per tal que pugui participar-hi el nombre de persones més gran possible, el taller es farà en dos torns: de les 13:00 h a les 14:30 h i de les 18:30 h a les 19:30 h. La ubicació serà a la sala de conferències d’Andbank, al Carrer Manuel Cerqueda i Escaler, 3-5, 5a planta, davant el Centre de Negoci.

Els participants, a més de col·laborar en una acció solidària, tindran l’oportunitat d’aprendre a crear les plomes amb l’ajuda de la coneguda Santa Pazienzia, i podran adquirir-ne una en el mateix taller.

Cal reservar plaça per assistir al taller i indicar en quin torn es vol participar ja que l’aforament és limitat. Podeu trucar al telèfon +376 873 356 o bé al correu info@andbank.com

Les plomes estaran a la venda a les oficines d’Andbank del 15 al 19 d’octubre a un preu de 10 €. La recaptació total de la venda es destinarà a la Fundació FERO, una fundació privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la recerca oncològica.