Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank recapta 5.956€ contra el càncer

enrere

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank recapta 5.956€ contra el càncer

La recaptació de la venda de polseres es destinarà a la Fundació Fero. Escaldes-Engordany, 3 de febrer de 2018. Andbank ha recaptat 5.956 € amb la venda de polseres solidàries contra el càncer, que es va realitzar el 19 d’octubre en el dia mundial del càncer de mama; i durant el mes de desembre, per […]

La recaptació de la venda de polseres es destinarà a la Fundació Fero.

Escaldes-Engordany, 3 de febrer de 2018. Andbank ha recaptat 5.956 € amb la venda de polseres solidàries contra el càncer, que es va realitzar el 19 d’octubre en el dia mundial del càncer de mama; i durant el mes de desembre, per la venda de polseres que va crear la dissenyadora andorrana de joies Nerea Aixàs.

La recaptació total de la venda de les dues es destinarà a la Fundació FERO, una fundació privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica.
Gràcies al finançament de donants particulars, la fundació ha posat en marxa nombrosos laboratoris d’investigació científica. El projecte posa èmfasi en la investigació traslacional, és a dir, en la transmissió dels resultats de la investigació bàsica a la clínica.

Andbank ha centrat els seus esforços en la lluita contra el càncer, seguint la línia del seu pla de responsabilitat social corporativa, i està duent a terme diferents accions per contribuir en aquest camp. Tal como es va comunicar fa uns dies, també s’ha realitzat una donació a l’Hospital Sant Joan de Déu per fer realitat la construcció d’un Centre oncològic Infantil.

A la imatge:, Piru Cantarell, presidenta de Fero amb representants d’Andbank y la Fundació Fero.