Sobre nosaltres

Sala de premsa

La Federació Andorrana d’Esquí i Andbank 
fan balanç de la temporada de freestyle

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
La Federació Andorrana d’Esquí i Andbank 
fan balanç de la temporada de freestyle

Andorra, 23 d’octubre de 2019. Andbank i la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) han presentat avui a la seu de l’entitat a Escaldes-Engordany els objectius de l’equip de freestyle andorrà per la propera temporada, que integra Carlitos Aguareles en col·laboració, com l’any passat, de la Federació espanyola… La primera competició en la que participarà serà en […]

Andorra, 23 d’octubre de 2019. Andbank i la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) han presentat avui a la seu de l’entitat a Escaldes-Engordany els objectius de l’equip de freestyle andorrà per la propera temporada, que integra Carlitos Aguareles en col·laboració, com l’any passat, de la Federació espanyola…

La primera competició en la que participarà serà en el mundial de freestyle de Mòdena (Itàlia) que se celebrarà del 31 d’octubre al 3 de novembre. Pel que fa a la resta de la temporada 19-20, l’esquiador andorrà, amb un important palmarès en competicions internacionals, té previst participar a 6 Eurocups, 3 proves de pick air i 2 copes del món, per poder tornar a assolir el Top 30.

En el decurs de la roda de premsa, Aguareles ha declarat que “em sento molt bé tant físicament com psicològicament, i tinc moltes ganes d’afrontar la temporada i aconseguir tots els objectius que ens hem marcat”.

Per la seva banda, Josep Mª Cabanes, sotsdirector general de banca país d’Andbank ha afirmat que “des d’Andbank estem molt contents de col·laborar en la formació d’una cantera de joves talents, que són la base del nostre país”. Per la seva banda, Josep Pintat, President de la Federació Andorrana d’Esquí, ha agraït a Andbank “el seu suport” i ha desitjat que el 2020 “sigui un any d’èxits i sense lesions”.

Carles Visa, Director Tècnic de la FAE, ha volgut ressaltar que “la principal novetat d’enguany ha estat la incorporació d’un preparador físic i també d’un fisioterapeuta que ens permetran respondre millor a les necessitats dels nostres esportistes”. talent Així mateix, Visa ha afirmat que “s’ha creat un grup de joves que per ara només integren corredors espanyols, però al que esperem poder incorporar ben aviat talent andorrà”.

Josep Gil, entrenador d’Aguareles, ha destacat que l’esquiador té el potencial “per arribar al top 20 d’Europa, com ja va fer l’any passat, i millorar fins als 110 punts FIS”. Gil ha manifestat també que “s’ha creat un Pla de tecnificació amb l’ECAP i el 360 extrem amb 50 joves per poder tenir una cantera i assolir una bona base, els quals, per ara, estan fent una bona feina.

A més del seu suport a la FAE, Andbank recolza a l’esport andorrà col·laborant, entre d’altres, amb el Comitè Olímpic Andorrà (COA), la Federació Andorrana de Natació (FAN) i la popular marxa ciclista la ‘Purito’ Andorra.