Sobre nosaltres

Sala de premsa

La Purito Andorra conmemora a Andbank la 5ª edició de la marxa cicloturista del Joaquim “Purito” Rodríguez

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
La Purito Andorra conmemora a Andbank la 5ª edició de la marxa cicloturista del Joaquim “Purito” Rodríguez

La sala d’actes d’Andbank a Andorra la Vella va ser escenari de la presentació oficial de la 5ª edició de la Purito Andorra. Un any molt especial que tindrà lloc el proper diumenge 4 d’agost amb sortida des de la localitat de Sant Julià de Lòria i arribada a Els Cortals d’Encamp. La reconeguda marxa […]

La sala d’actes d’Andbank a Andorra la Vella va ser escenari de la presentació oficial de la 5ª edició de la Purito Andorra. Un any molt especial que tindrà lloc el proper diumenge 4 d’agost amb sortida des de la localitat de Sant Julià de Lòria i arribada a Els Cortals d’Encamp. La reconeguda marxa de Joaquim “Purito” Rodríguez serà protagonista en un cap de setmana on Andorra serà principalment territori ciclista; ja que, el dissabte 3 d’agost també disputarà la 3ª edició de La Purito Kids a Encamp i la Fira de la Bicicleta a Sant Julià de Lòria.


El multitudinari acte a Andbank va tenir la participació d’Anna Olsina -directora de negocis d’Andbank, Josep Maria Cabanes -subdirector general de Banca País d’Andbank, Betim Budzaku -gerent d’Andorra Turisme, i Joaquim “Purito” Rodríguez. I entre els assistents, va destacar la presència dels esportistes Aleix Espargaró, Carles Checa, Toni Bou, Xavi Llobet, Josep Antoni Hermida, Oscar Lanza, Oliver Avilés, Celestino Prieto o Emili Pérez.

Josep Maria Cabanes va destacar que “és tot un honor complir 5 anys de La Purito Andorra, des de la primera edició que donem suport a Purito i la seva marxa cada any té més adeptes. Aquesta sala d’actes és plena perquè aquest esdeveniment és especial, La Purito ha ubicat al port de la Gallina com un referent mundial entre els ciclistes.”

Per la seva banda, Betim Budzaku, ha afegit que “Purito és una marca per al nostre país i és clau per comunicar el ciclisme a Andorra. Tenim unes muntanyes preparades i agraïm a Purito que amb aquesta marxa cicloturista encara posicioni més a Andorra com a destinació ciclista. La Purito és un dels esdeveniments més importants d’Andorra i tots els ciclistes que visiten el nostre país el tenen com un referent.”

Una marxa que cada any se supera a si mateixa i és un referent internacional, la qual no seria possible sense els patrocinadors i voluntaris.

Joaquim Rodríguez va concloure l’acte comentant que “La Purito per a mi és una cosa única, gaudim molt d’ella i em fa molta il·lusió que tants amics i esportistes ens donin l’afecte i estiguin presents en aquest acte. Cada any tenim convidats especials en la marxa i aquest any homenatjarem Perico Delgado, tot un referent per a una generació i ens fa molta il·lusió que vingui en aquesta cinquena edició. ”

Fins a la data, la Purito Andorra ja té prop de 2.500 inscrits provinents de 16 països. D’Espanya hi ha inscrits de les 17 autonomies i 52 províncies. L’organització de la Purito Andorra ha decidit ampliar el nombre d’inscripcions fins a les 2.700.