A Andbank premiem avui que pensis en demà.

Inverteix amb Andbank i gaudiràs de la millor tecnologia.

Des d’Andbank llancem una campanya obsequi per premiar els clients que inverteixin en els fons del Grup.

Aquesta campanya consisteix en la inversió en els nostres fons Sigma Balanced, Sigma Moderate i Best Morgan Stanley. Aprofitem el bon comportament de dits fons per fer un impuls comercial dels nostres fons de referència.

Aquesta campanya està oberta a inversions a partir de 30.000 EUR per gaudir del primer obsequi, fins a més de 500.000 EUR de inversió o 750.000 EUR de reinversió per poder accedir a l’obsequi de més valor del catàleg.

La campanya està subjecta al manteniment de la inversió fins al 31/12/2020, en cas contrari, s’aplicarà una comissió bancària equivalent a l’1 % de l’import invertit.

Podeu consultar el catàleg d’obsequis aquí (link al pdf del catàleg)

 

* Aquesta campanya va dirigida a persones residents i no residents al Principat d’Andorra. La selecció d’obsequis dependrà de l’import de les inversions en fons d’inversió, segons s’especifica en el contracte. Els obsequis que obtingui el client per la present campanya tenen consideració de rendiments en espècie a l’efecte de l’IRPF. Les condicions de la campanya estan a la seva disposició a qualsevol de les oficines d’Andbank. La campanya és vàlida fins al 31/12/2019.