Sobre nosaltres

Sala de premsa

Lliurament de premis Copa d’Andorra de natació i natació sincronitzada a la seu d’Andbank

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Lliurament de premis Copa d’Andorra de natació i natació sincronitzada a la seu d’Andbank

Els premis es van lliurar als millors nedadors i als millors clubs del país. Escaldes-Engordany, 5 de juny de 2018. El passat 5 de juny es va fer entrega dels premis de Copa d’Andorra de natació i natació sincronitzada 2017/2018, que ha tingut lloc a la seu d’Andbank. L’acte ha estat presentat pel Secretari d’Estat […]

Els premis es van lliurar als millors nedadors i als millors clubs del país.

Escaldes-Engordany, 5 de juny de 2018. El passat 5 de juny es va fer entrega dels premis de Copa d’Andorra de natació i natació sincronitzada 2017/2018, que ha tingut lloc a la seu d’Andbank.

L’acte ha estat presentat pel Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Jordi Beal, el president de la Federació Andorrana de Natació. Younes Raguig el Mossaoui i el Sr. Josep M. Cabanes, Sots-director General de Banca Privada d’Andbank.

Josep M. Cabanes ha donat la benvinguda a tots els nedadors i nedadores i a tots els familiars en una celebració a la que han assistit més de 100 persones entre esportistes i familiars.

Els president de la Federació ha animat i valorat, a més dels esportistes, als pares “els grans patidors i defensors del que representen ja que els seus fills no han escollit l’esport més fàcil”.

El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, ha valorat positivament el treball de la federació des de la base i ha declarat que “des de Govern s’esperen molt bons resultats i positius de la federació i us animem a seguir així”.

Seguidament, s’ha fet la foto dels esportistes que representaran la federació a escala internacional aquest estiu i s’ha procedit a lliurar els premis de totes les categories de natació i natació sincronitzada.

Igualment, s’han entregat els diplomes als nedadors que han batut rècords d’Andorra durant la temporada 2017-2018, que han estat: Lea Ricart, Dídac Rayo, Anna Isal, Josep Ramon González, Patrick pelegrina, Aleix Ferri, Kevin Teixeira i Mònica Ramírez.

Els resultats de la Copa en totes les categories

http://www.fan.ad