Sobre nosaltres

Sala de premsa

Presentació de la 18a. Festa-Torneig Joan Petit nens amb càncer a la seu d’Andbank

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Presentació de la 18a. Festa-Torneig Joan Petit nens amb càncer a la seu d’Andbank

La cullera simbòlica l’ha rebut el M.I. Sr. Carles Alvarez Marfany (Ministre de Salut) de la mà del Sr. Àngel Pous Barceló, Regidor d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera Aquesta festa aplegarà més de 30 equips i gairebé 400 nens i nenes de tota Catalunya. Escaldes-Engordany, 4 de maig de 2018. Avui s’ha presentat a la […]

La cullera simbòlica l’ha rebut el M.I. Sr. Carles Alvarez Marfany (Ministre de Salut) de la mà del Sr. Àngel Pous Barceló, Regidor d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera

Aquesta festa aplegarà més de 30 equips i gairebé 400 nens i nenes de tota Catalunya.

Escaldes-Engordany, 4 de maig de 2018. Avui s’ha presentat a la seu d’Andbank la 18a. Festa-Torneig Joan Petit nens amb càncer, que enguany se celebrarà el 19 de maig a Andorra. La presentació ha estat a càrrec d’en Joan Torner, president de la Fundació Joan Petit, Lluis Pallarès, president de la Federació andorrana de patinatge i Núria Rocamora, directors de Global marketing d’Andbank.

Igualment, han assistit el Molt Il·lustre Ministre de Salut, Sr. Carles Álvarez-Marfany, el Regidor d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera Sr. Àngel Pous Barceló i el Sr. Joan Segura, representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, així com el Sr. Antoni Guiu, president de la federació catalana de patinatge, el President d’Assandca, Sr. Josep M. Sarabia, i d’altres autoritats d’Andorra i de l’ajuntament de Tordera.

Aquesta festa torneig Joan Petit Nens amb càncer és un esdeveniment que any rere anys se celebra cada any en una ciutat de Catalunya. La particularitat d’aquests equips és que els seus integrants són nenes i nens de 3 a 6 anys.

La festa torneig té com a objectiu principal fer arribar el seu missatge per donar a conèixer els avenços en la recerca científica de nous tractaments tant pal·liatius com curatius del càncer infantil. 

Enguany és el torn d’Andorra que donarà la benvinguda a més de 30 equips d’hoquei patins i gairebé 400 nens i nens, així com els acompanyants que participaran en aquest aplec social i esportiu.

La recaptació d’enguany es tramitarà a través d’Assandca i anirà destinada a l’hospital Vall d’Hebron, particularment al seu projecte de recerca sobre tumors cranials.

“Estem convençuts que aquesta festa que arriba a Andorra a la seva majoria d’edat, en la 18a edició, serà un gran succés i comptem amb tots vosaltres per a fer-ne ressò i garantir que un any més sigui un èxit” ha declarat Núria Rocamora d’Andbank.

Després de la roda de premsa s’ha fet el simbòlic traspàs de la cullera, que entrega la seu de l’any anterior a la seu actual. En aquesta ocasió, el Sr. Carles Álvarez Marfany, ministre de salut, ha recollit l’estri de mans del regidor d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera, que s’han desplaçat fins a Andorra per fer l’entrega simbòlica.

En Joan Torner, president de la Fundació Joan Petit nens amb càncer, ha comentat “cada any anem “enredant” un pobe o ciutat, aquest any hem “enredat” tot un país”. També ha confirmat que els padrins de la festa seran els esportistes Albert Llobera, que ha donat el seu suport a través d’un vídeo, i Joaquim “Purito” Rodríguez, que tampoc ha pogut assistir-hi per motius d’agenda.

Per a més informació sobre la Fundació Joan Petit i la Festa-Torneig joan Petit Andorra 2018, accedir al web 

http://www.joanpetit2018.com/  www.joanpetit2018@andorra.ad;