Sala de premsa

El Torneig de Golf Andbank comença amb èxit de participació a Cerdanya

enrere

Esdeveniments

Els guanyadors del torneig, que es va disputar dissabte al Real Club de Golf Cerdanya, han estat Francesc Gasset, en la categoria inferior; Anna Franquesa, en la categoria superior; i Enric Rabert Grau, en la categoria Scratch. Es tracta de la primera prova d’un total de 7 competicions, que se celebraran a tota la geografia […]

Es tracta de la primera prova d’un total de 7 competicions, que se celebraran a tota la geografia espanyola: Girona, Barcelona, León, Logroño, Madrid, San Sebastià i València.

Andorra, 24 d’abril de 2018.- més de 100 jugadors, concretament 103, van participar dissabte 21 d’abril al Torneig de Golf Andbank 2018, que es va disputar al Real Club de Golf Cerdanya.
Els guanyadors d’aquesta prova han estat Francesc Gasset, en la categoria inferior amb 41; Anna Franquesa, en la categoria superior; i Enric Rabert Grau, en la categoria Scratch, amb 43 punts. La prova va consistir en un torneig de 18 forats en la modalitat Stableford individual.

També hi va haver premis per l’”Approach”, que va guanyar Carles Teule, i pel drive més llarg en les categories masculina i femenina, que van ser per a Eugeni Fabregat i Eva Vilagut, respectivament.

Andbank organitza la divuitena edició d’aquest torneig de golf, que consta de 6 competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Real Club de Golf Cerdanya, un clàssic en el Torneig de golf Andbank, que es troba en un marc incomparable al bell mig de la Vall de la Cerdanya. El camp es va inaugurar el 1929 i està dissenyat per Javier Arana.

El campionat compta també amb la col·laboració de diferents gestores de fons, entre les quals figuren Les gestores són: Blackrock, Franklin Templeton Investments, Invesco, Vontobel, BMO Global Asset Management, Allianz Global Inverstors, Carmignac i Amundi Asset Management.. A més, aquest any el torneig compta amb el suport de diversos col.laboradors d’altres sectors. En aquesta primera cita va estar present la cervesa andorrana And&, a més dels embotits Wagyu, Melón Platinum, El Almendro i Glenfiddich, entre d’altres.

El proper torneig serà el 25 de maig al Real Club de Golf el Prat, a Barcelona. Aquest any se celebraran competicions a Girona, Barcelona, León, Logroño, Madrid, València i San Sebastià.