Sobre nosaltres

Sala de premsa

27 joves s’incorporen al programa Andbank Trainee Program

enrere

Andbank,

Eventos,

RSC

27 joves s’incorporen al programa Andbank Trainee Program

Andbank, en la seva novena edició, rep a 27 estudiants al programa de pràctiques d’estiu.

Escaldes-Engordany, 4 de juliol de 2023.

Andbank ha donat la benvinguda als 27 joves que aquest any realitzaran el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. D’aquests, hi haurà 16 que estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips de l’entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques de suport.

Aquest programa va néixer amb l’objectiu de donar suport al talent jove i a la seva ocupabilitat. Així, els joves estudiants tenen la possibilitat d’obtenir experiència pràctica on poden adquirir eines i competències professionals, completar la seva formació, treballar en equip i gestionar projectes, fonamentals pel seu futur laboral.

Els 26 participants han estat escollits entre gairebé més de 100 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l’obertura del termini d’inscripció. Alguns dels requeriments per formar part del Trainee Program son: cursar 2n any d’estudis superiors relacionats amb l’Administració d’Empreses, Economia, Enginyeria o Dret, entre d’altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra.

Durant les anteriors edicions, han participat més de 175 estudiants. En aquest novè any, Andbank continua apostant pel talent jove.

A la foto: alguns dels becaris amb el Sots-director General de Banca País, Josep M. Cabanes i la directora Global de Recursos Humans, Flora Tomé. Maria Suárez, directora de Banca País i Soraya Garcia, de Recursos Humans.