A Andbank oferim als nostres clients instruments d’inversió que s’adapten a les necessitats, mitjançant un model d’arquitectura oberta. L’assessorament financer independent és una peça fonamental del nostre servei. Ens adaptem a les necessitats, preferències i estructura patrimonial dels clients, i proposem les millors recomanacions sense conflicte d’interès. Tenim per objectiu oferir un servei integral, global i flexible al client.

 

Fons d’inversió

Andbank disposa d’un equip especialitzat en inversió, que s’encarrega de seleccionar els millors fons per a cada client a nivell global. Oferim una àmplia gamma de fons d’inversió, tant propis —per mitjà de la gestora Andbank Asset Management— com de les gestores internacionals més importants.

Aquí podeu conèixer els nostres fons.

 

SICAV

Les SICAV són instruments que permeten invertir en actius financers mitjançant una societat d’inversió col·lectiva de capital variable. A Andbank gestionem més de 70 SICAV.

Aquí podeu conèixer les nostres SICAV.

 

Coinversió en operacions exclusives

Andbank ofereix als seus clients la possibilitat de coinvertir en operacions exclusives. Aquesta pràctica permet als inversors compartir riscos i unir recursos a l’hora d’adquirir societats de major grandària. Reunim inversors provinents de diversos entorns: particulars, professionals, negocis familiars o empreses de capital privat