Assistència Sanitària AndSalut

Andbank Assegurances crea un cobertura vitalícia d’assistència sanitària com a complement a AndVida amb l’objectiu d’oferir una assegurança de salut adaptada a les vostres necessitats i que respongui a la realitat sanitària.

Andbank Assegurances ofereix tres modalitats d’AndSalut

  • AndSalut: cobertura de totes les despeses concertades fins al 100 % de les tarifes de responsabilitat de la CASS. Actes no concertats amb la CASS: cobertura de fins un 58 %.
  • AndSalut Òptima: A més de les cobertures d’AndSalut, cobreix actes no inclosos per la CASS, com les prótesis dentals, òptica o les sessions de quiropràctica i osteopatia.
  • AndSalut Plus: cobertura de fins al 100 % dels costos reals no coberts per la CASS, amb llibertat total d’elecció de metges i hospitals, sense límit geogràfic o especialitat.

Amb noves prestacions i les millors condicions perquè no tingueu cap dubte a contractar-les.

Baixa laboral

Garanteix el suport econòmic en cas de baixa laboral a causa de malaltia o accident, tant per als assalariats com per als treballadors per compte propi.

 

Més informació

Si voleu més informació sobre AndSalut, feu clic aquí

Consulteu amb el vostre gestor o amb Andbank Assegurances, tel. +376 881 965, qualsevol dubte o informació que necessiteu.