Accés segur

Amb Andbank Wealth només vostè podrà accedir a l’aplicació, gràcies al reconeixement dactilar i facial.

 

 

Posició global

Visualitzi la seva posició global consolidada i accedeixi online a la seva cartera amb el detall de cada actiu que la compon per consultar-ne la valoració i el rendiment.

 

 

Informació financera

Podrà conèixer de primera mà l’actualitat més rellevant. A més, permet el seguiment dels mercats, dels índexs, d’accions i d’ETF de renda variable.

 

Transferències

Podrà fer transferències i traspassos, entre els seus comptes o altres destinacions i consultar el seu estat amb la màxima seguretat.

 

 

Targetes

En cada moment podrà seguir i controlar totes les operacions que faci amb qualsevol de les seves targetes, i podrà bloquejar-les o desbloquejar-les en el cas que sigui convenient.

 

 

El seu banquer online

Podrà interactuar de forma segura i confidencial amb el seu gestor d’Andbank a través del xat de l’aplicació, amb la total llibertat que ofereix el seu dispositiu mòbil, independentment d’on es trobi i del moment que sigui.

 

 

 

Compravenda de valors i fons

Aquesta eina li farà més senzilla la manera d’invertir en línia. Disposarà d’una visió global de la cotització dels mercats. També podrà accedir als millors fons del mercat amb un simple clic.

Descarregui Andbank Wealth. Per començar a operar, haurà de contactar amb el seu gestor qui li enviarà un SMS amb el codi d’activació.

 

MÉS INFORMACIÓ

 


Disponible a App Store
Disponible a Google Play