Andbank Wealth

Perquè sabem que el seu temps és molt valuós, hem desenvolupat una app amb els últims avenços digitals per posar al seu abast la gestió de les seves inversions sense que s’hagi de desplaçar a la seva oficina, en un entorn senzill i àgil, i el que és més important, amb la màxima confidencialitat i seguretat.


Empremta dactilar

 

 

Amb Andbank Wealth només vosté podrà accedir a l’aplicació, gràcies al reconeixement dactilar i facial.

Posició global

 

 

Visualitzi la seva posició global consolidada i accedeixi online al seu portfoli amb el detall de cada actiu que el compon per consultar-ne la valoració i el rendiment.

Notícies d’actualitat

 

 

Podrà conèixer de primera mà les darreres notícies d’actualitat més rellevants, així com la selecció de productes dels nostes experts.

Mercats

 

 

La selecció de mercats li permet accedir a l’univers inversor gràcies al seguiment en temps real de les cotitzacions dels índex i de les accions internacionals, dels EFs o de les divises, per poder seguir l’evolució dels valors.

El seu banquer online

 

 

Podrà interactuar de forma segura i confidencial amb el seu gestor d’Andbank a través del xat de l’app, amb la total llibertat que ofereix el seu dispositiu mòbil, independentment d’on es trobi i del moment.

Gestió de la documentació

 

 

Consulti i signi on-line els contractes i documents generats per les seves operacions sense desplaçar-se a l’oficina, d’una manera còmoda i amb la màxima garantia jurídica.

 

 

Disponible a App Store
Disponible a Google Play