Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andank renova la col·laboració amb “La Purito Andorra by Andbank” per tres anys més

enrere

Esdeveniments

Andank renova la col·laboració amb “La Purito Andorra by Andbank” per tres anys més

Andbank i la Purito Andorra han renovat la col·laboració per tres anys més. Així ho van confirmar ahir el mateix creador de la prova, Joaquim “Purito” Rodríguez, juntament amb part del seu equip organitzatiu i amb la presència també del sotsdirector de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes, que continuarà com a principal patrocinador d’una […]

Andbank i la Purito Andorra han renovat la col·laboració per tres anys més. Així ho van confirmar ahir el mateix creador de la prova, Joaquim “Purito” Rodríguez, juntament amb part del seu equip organitzatiu i amb la presència també del sotsdirector de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes, que continuarà com a principal patrocinador d’una marxa cicloturista que espera poder eliminar qualsevol mena de restricció en la pròxima edició.

L’organització de La Purito Andorra espera recuperar el número de inscrits assolits el 2019, abans de l’esclat de la pandèmia, quan es van fregar els gairebé 3.000 corredors. La marxa cicloturista va tornar aquest agost en la seva sisena edició, després de dos anys d’absència forçada per la Covid, i amb una limitació de 1.800 participants, «va ser tot un èxit, i en aquesta pròxima esperem deixar enrere aquest context i tornar a les xifres del 2019, on vam acollir prop de 3.000 participants», va declarar Joaquim Rodríguez.

A banda de la intenció de recuperar la prova completament, en Purito també va desvelar una segona sorpresa, i és que el convidat d’aquest any «ja està gairebé tancat, i serà un personatge d’aquest món de la bici que penso que us agradarà molt». No va voler donar més detalls perquè no està tancada al 100% la participació d’aquesta figura, però es va mostrar optimista pel que fa al 2023. «La prova es farà en les mateixes dates que aquest any, el primer o segon cap de setmana d’agost, perquè creiem que és una època ideal perquè la gent acudeixi, i se situa just en acabar el Tour de França i abans del començament de la Vuelta España» va assenyalar en Purito.

La Purito Andorra by Andbank «cada vegada té més èxit, i ja s’ha consolidat com una de les millors proves del nostre país», va declarar Cabanes, fent incís sobre el caràcter internacional de la marxa que cada any rep corredors de tot arreu, d’elit i amateurs, que poden compartir una jornada inclús amb ciclistes que han participat en el Tour i en la Vuelta».

En Purito va afegir que «hi ha hagut un treball al darrere, de molts anys, que ha servit per situar Andorra en el mapa com el país del ciclista». També va insistir en el tarannà de la marxa que va iniciar el 2015, «No volem convertir la cursa en una cosa professional, sinó més aviat al contrari. Ha de ser una festa, que la gent gaudeixi i que des del divendres fins al diumenge tothom pugui finalitzar la Purito amb un somriure».