Sobre nosaltres

Sala de premsa

ANDBANK i ANDONA signen un conveni de col·laboració per tres anys

enrere

Esdeveniments

ANDBANK i ANDONA signen un conveni de col·laboració per tres anys

Andbank i Andona han presentat avui en roda de premsa un conveni de col·laboració que tindrà inicialment una durada de tres anys.

Escaldes-Engordany, 21 de novembre de 2023

Andbank i Andona han presentat avui en roda de premsa un conveni de col·laboració que tindrà inicialment una durada de tres anys. A la roda, que s’ha celebrat a la sala d’actes d’Andbank, han assistit la directora de Banca País, Maria Suárez, la directora d’Andona, Xary Rodríguez, i diverses corredores, entre les quals Anna Albalat, que ha estat en els parlaments, així com la presència de Joaquim “Purito” Rodríguez.

Aquest acord de patrocini, “ens permetrà fer un pas més endavant en la vessant competitiva i dotar l’equip elit de més recursos per poder afrontar amb totes les garanties la participació en la Copa Catalana i en 4 proves de la Copa d’Espanya i la Volta a Osona”, ha explicat Xary Rodríguez.

També, ha recordat l’inici del club, ara fa tres anys, “quan vam començar un grup de dones apassionades per la bicicleta”. Actualment, Andona té un equip elit que compta amb 12 ciclistes, i la propera temporada se sumaran dues ciclistes, una de Tarragona i una altra de la Seu d’Urgell. A més, el 2024 també s’iniciarà la secció màsters, que ja disposa de 10 ciclistes.

Andona té actualment 298 socis, dels quals el 70% són dones. A més dels equips de competició, el club vol posar en marxa una escola per a ciclistes més joves que es vulguin afegir i actualment s’han unit diverses noies d’entre catorze i setze anys.

Anna Albalat, ha comentat que “s’ha vist una evolució i un creixement en l’equip en tots els àmbits, per això és important poder comptar amb recursos”. També, ha comentat que “volem ser ambicioses i el que voldria és lluitar per estar en el top 5 de la Copa Catalunya”.

Per la seva part, Maria Suárez ha remarcat “creiem que serà un referent al país i que no només portarà èxits a l’equip, sinó que també arribarà a ser un referent fora de les nostres fronteres”, i ha afegit que ”per nosaltres és un honor poder compartir aquest projecte i donar-les tot el suport que sigui necessari”.