Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank presenta el Torneo de Golf 2018

enrere

Esdeveniments

Andbank presenta el Torneo de Golf 2018

El torneig es presenta amb 7 proves en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya. La primera prova, el 21 d’abril, se celebrarà en el Club de Golf Cerdanya, tot un clàssic que obre el Torneig Andbank. Andorra, 21 de març de 2018.- Andbank presenta el Torneig de Golf […]

El torneig es presenta amb 7 proves en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya.

La primera prova, el 21 d’abril, se celebrarà en el Club de Golf Cerdanya, tot un clàssic que obre el Torneig Andbank.

Andorra, 21 de març de 2018.- Andbank presenta el Torneig de Golf Andbank 2018, que arriba a la 18a edició. Aquest any se celebraran set proves locals que es disputaran en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya.
Pel que fa a la part tècnica, es disputaran en les categories inferior i superior, limitades a handicap 26,4 per homes i 36,4 per dones. Les proves es jugaran en la modalitat de Stableford individual, amb sortida Shotgun. Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina. Els premis de cada prova es donaran al primer, segon i tercer de cada categoria (inferior i superior) i al primer de la categoria Scratch.
Segons Josep M. Cabanes, sots director general d’Andbank, “podem constatar any rere any la consolidació del prestigi nacional i internacional del Torneig Andbank, això l’ha convertit en una cita esportiva ineludible dintre del calendari golfístic de molts aficionats”. Per a Gerard Rieger, President del Club de Golf Principat, “ el Torneig Andbank ja és un referent per a molts dels nostres jugadors, la qualitat dels camps escollits sempre ha estat molt bona i estem contents de tornar a col·laborar junts”.
Comptarem, un altre any, amb la col·laboració de diverses gestores que han volgut tornar a participar amb nosaltres coneixent el prestigi del torneig Andbank. Les gestores són: Blackrock, Franklin Templeton Investments, Invesco, Vontobel, BMO Global Asset Management, Allianz Global Inverstors, Carmignac i Amundi Asset Management
El calendari d’enguany és:
Club de Golf Cerdanya – 21 d’abril
Club de Golf El Prat, Barcelona – 25 de maig
León club de Golf – 16 de juny
Club de golf Sojuela, Logroño – 22 de juny
Real Club de Golf la Herrería, Madrid – 28 de juny
Club de Golf San Sebastián, Jaizkibel – 14 de setembre
Club de Golf la Galiana, València – 28 de setembre

La primera de les proves se celebrarà el 21 d’abril al Real Club de Golf Cerdanya, que ha esdevingut un clàssic en l’obertura del Torneig de Golf Andbank. El torneig 2017 es va disputar en 6 camps de diferents localitats del país veí en les que van participar més de 580 jugadors, un gran èxit d’assistència atesa la limitació de places establerta a cada camp.

Para más información: http://www.circuitogolfandbank.es/