Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank, solidaritat contra el càncer

enrere

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank, solidaritat contra el càncer

La recaptació de la venda de les plomes i dels calendaris solidaris es destinaran a la Fundació Fero i al nou Pediatric Cancer Center Barcelona. La lluita contra el càncer ha recaptat aquest mes més de 4.000 euros (exactament, 4.260 euros). Andbank ha impulsat dues campanyes solidàries, una en col·laboració amb una escola i l’altra […]

La recaptació de la venda de les plomes i dels calendaris solidaris es destinaran a la Fundació Fero i al nou Pediatric Cancer Center Barcelona.

La lluita contra el càncer ha recaptat aquest mes més de 4.000 euros (exactament, 4.260 euros). Andbank ha impulsat dues campanyes solidàries, una en col·laboració amb una escola i l’altra des de les oficines d’Andbank:

Juntament amb l’APSER , l’Associació de pares de l’escola Sant Ermengol d’Andorra, s’han creat uns calendaris solidaris en els quals les imatges de cada mes han estat dibuixades per alumnes de diferents classes de la mateixa escola. Amb la venda d’aquests s’han recaptat 2.580 euros per al nou Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu que va iniciar les obres de construcció el passat 18 d’octubre quan es va celebrar la col·locació simbòlica de la primera pedra de l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona amb una festa en el decurs de la qual els donants va ajudar a construir les paraules “PARA LOS VALIENTES” amb 100.000 peces de Lego. Aquesta gran escultura presidirà l’entrada del vestíbul del nou centre.

Paral·lelament, coincidint amb el dia mundial contra el càncer de mama, es van elaborar unes plomes solidàries amb Estefanía García, de Santa Pazienzia, professora de ganxet i macramé i coneguda influencer a les xarxes socials. La venda de les plomes, que es va fer des de les oficines d’Andbank, Dermandtek i VallmedicVision, va aconseguir recaptar 1.680 euros que es destinaran a la recerca contra el càncer a través de la Fundació Fero, una fundació privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica.
Gràcies al finançament de donants particulars, la fundació ha posat en marxa nombrosos laboratoris d’investigació científica. El projecte posa èmfasi en la investigació traslacional, és a dir, en la transmissió dels resultats de la investigació bàsica a la clínica.