Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank presenta Andbank Wealth, una nova aplicació digital per a dispositius mòbils

enrere

Andbank

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank presenta Andbank Wealth,  una nova aplicació digital per a dispositius mòbils

L’Andbank Wealth és un nou servei creat en exclusiva per als clients de Banca Privada d’Andbank amb l’objectiu d’oferir-los més comoditat i agilitat. La nova aplicació d’Andbank permet al client accedir a la seva cartera i contactar amb el seu gestor a través del seu dispositiu mòbil, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. […]

L’Andbank Wealth és un nou servei creat en exclusiva per als clients de Banca Privada d’Andbank amb l’objectiu d’oferir-los més comoditat i agilitat.

La nova aplicació d’Andbank permet al client accedir a la seva cartera i contactar amb el seu gestor a través del seu dispositiu mòbil, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

El client pot signar la documentació online de manera segura i còmoda, sense necessitat de desplaçar-se i amb la màxima garantia jurídica.
Andbank Wealth és el fruit del continu compromís del banc per oferir un millor servei als seus clients de Banca Privada.

Andbank ha desenvolupat una App amb els últims avenços digitals per posar a l’abast dels clients tot el que necessita sense que s’hagi de desplaçar a la seva oficina en un entorn senzill i àgil i, el que és més important, amb la màxima confidencialitat i seguretat.

Mitjançant l’Andbank Wealth, el client pot accedir a la seva cartera i als diferents actius que la componen, i pot contactar amb el seu gestor personal a través d’un xat amb la total llibertat que ofereix el seu dispositiu mòbil, independentment d’on es trobi i del moment.

Amb una navegació senzilla i intuïtiva, l’usuari també pot conèixer de primera mà les darreres notícies d’actualitat més rellevants, així com la selecció de productes dels experts. Igualment, pot fer el seguiment dels mercats, de les cotitzacions dels índexs, accions, ETF i divises.

L’aplicació està disponible per Apple (Apple Store) i per Android (Play Store) i la poden descarregar, des de qualsevol jurisdicció, tant els clients de Banca Privada d’Andorra com de Luxemburg i Mònaco. L’accés es pot fer per reconeixement dactilar i facial (per als models de smartphone que ho permetin).

Pedro Cardona, Sots-director General de IT d’Andbank, destaca que “amb aquesta nova aplicació, el banc amplia els seus serveis digitals adaptant-se a les necessitats dels clients i a les noves tecnologies del mercat”.