Sobre nosaltres

Sala de premsa

ANDONA presenta el seu projecte de competició: ANDONA Racing

enrere

Andbank,

Esdeveniments

ANDONA presenta el seu projecte de competició: ANDONA Racing

Escaldes-Engordany, 11 de març de 2024 Maria Suárez, directora de Banca País d’Andbank, ha donat el tret de sortida de la presentació de l’Andona Racing, l’equip de ciclistes del club que competirà en diverses curses dels Campionats de Catalunya i Espanya. A l’acte han assistit diverses autoritats com ara la Ministra d’Esport, Sra. Mònica Bonell, […]

Escaldes-Engordany, 11 de març de 2024

Maria Suárez, directora de Banca País d’Andbank, ha donat el tret de sortida de la presentació de l’Andona Racing, l’equip de ciclistes del club que competirà en diverses curses dels Campionats de Catalunya i Espanya. A l’acte han assistit diverses autoritats com ara la Ministra d’Esport, Sra. Mònica Bonell, el Ministre de Turisme, Sr. Jordi Torres, Consellers dels comuns de la Massana i Encamp, així com altres col·laboradors, familiars i amics.

La directora d’Andona, Xary Rodríguez, ha començat amb un vídeo de presentació del projecte. Un vídeo que l’ha explicat com “un projecte audiovisual que neix de la unió entre dues professionals de la fotografia: la Nuria Codina de Lula Moon i la Cecilia Bellomo de Pics Fotografia. A més, compta amb la màgia dels reconeguts actors de doblatge Sergi Zamora i l’actriu María Luisa Solà, entre altres sorpreses”.

L’acte ha continuat amb la presentació de les novetats per aquest 2024, entre les quals Xary ha comentat quin serà el full de ruta i l’estratègia de l’equip, el calendari de competicions i la nova equipació que duran les ciclistes a les competicions. També ha presentat les categories de l’equip: Junior, Elit Sub 23, Màsters 30/40 i el de BTT.

Pel que fa al full de ruta de l’equip, el club hi destinarà esforços en la preparació física i tècnica de les ciclistes, a càrrec de Jan Missé i Jaume Mas, una avaluació nutricional, dirigida per Laia Santuré, un seguiment psicològic de la mà de l’Anna Verdaguer, i el suport logístic i l’assistència en cursa a càrrec de Cathy Labouyrie i Xary Rodríguez.

Quant al calendari per aquest 2024, l’equip té previst que les ciclistes participin en campionats d’Espanya de pista, en 4 copes d’Espanya i 8 copes catalanes.

L’objectiu d’aquest projecte, que s’està desenvolupant des de fa un temps, és fer un pas més endavant en la vessant competitiva, amb l’ajuda de més recursos per poder afrontar amb totes les garanties la participació en les competicions que s’han marcat en aquest primer any.

Maria Suárez ha remarcat “és un equip novell que en el poc temps que porta competint, ja està donant resultats, creiem que serà un referent al país i que no només portarà èxits a l’equip, sinó que també arribarà a ser un referent fora de les nostres fronteres”, i ha afegit que ”per nosaltres és un honor poder compartir aquest projecte i donar-les tot el suport que sigui necessari”.

L’equip d’Andona Racing està format per les ciclistes:

CATEGORIA JUNIOR:
ARES ROVIRA

CATEGORIA ELIT – SUB23:
ANNA ALBALAT
ANNUSKA ELVIRA
ELISABET BOIXADERAS
RAQUEL BALBOA
MARIA LLUELLES
LAIA SEBASTIÀ
LAIA GÓMEZ
ESTHER PIQUER
MIREN MIQUEL
SILVIA ZUÑIGA

MASTER 30/40
KEREN POTASH
ASTRID ARMENGOL
SANDRA CALVO
NURIA GIMÉNEZ
ELISENDA VIVÉ
MARIA JESÚS MARTÍNEZ

BTT
VICTOIRE BRENEZ
SANDRA CALVO

Pel que fa l’equip tècnic, està compost per:

DIRECCIÓ: XARY RODRÍGUEZ
ENTRENADOR: JAN MISSÉ
SUPORT TÈCNIC: JAUME MAS
LOGÍSTICA & ADMINISTRACIÓ: CATHY LABOUYRIE
PSICOLOGIA: ANNA VERDAGUER
NUTRICIÓ: LAIA SANTURÉ

I amb el suport de la junta d’andona club