Sobre nosaltres

Sala de premsa

Berta Miquel representarà a Andorra en el mundial de Gimnàstica Rítmica de València

enrere

Eventos

Berta Miquel representarà a Andorra en el mundial de Gimnàstica Rítmica de València

Escaldes-Engordany, 18 d’agost de 2023. Berta Miquel, gimnasta de la Federació Andorrana de Gimnàstica Rítmica (FAG) serà qui representarà Andorra en els mundials de València en la categoria sènior, que tindran lloc del 23 al 27 d’agost. La presentació oficial de l’equip ha tingut lloc a la seu d’Andbank amb la presència de la directora […]

Escaldes-Engordany, 18 d’agost de 2023.

Berta Miquel, gimnasta de la Federació Andorrana de Gimnàstica Rítmica (FAG) serà qui representarà Andorra en els mundials de València en la categoria sènior, que tindran lloc del 23 al 27 d’agost.

La presentació oficial de l’equip ha tingut lloc a la seu d’Andbank amb la presència de la directora tècnica de la FAG, Clàudia López, el director de la Banca Institucional d’Andbank, Josep M. Cabanes, la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez i Berta Miquel.

Miquel, que va deixar molt clar que espera continuar competint al costat de la FAG durant molts anys i, fins i tot, representar Andorra als Jocs dels Petits Estats del 2025, va destacar el treball intensiu i constant que duu a terme des de fa un any amb l’ajuda del cos tècnic i el suport de dues jutges internacionals per encarar amb el màxim de preparació possible aquesta competició. “Els jutges busquen la perfecció, i si no la tens et perjudiquen al mínim detall”, va assenyalar la jove gimnasta.

Miquel competirà el dia 23 en cèrcol i pilota, i el 24, en maces i cinta. També seran a València la directora tècnica de la FAG i la jutge internacional Fiona Pallarès.