Sobre nosaltres

Sala de premsa

Carlos Aso ratificat com a CEO del Grup Andbank

enrere

Andbank,

Nomenaments

Carlos Aso ratificat com a CEO del Grup Andbank

Escaldes-Engordany, 1 de juliol de 2021. El Consell d’Administració d’Andbank i l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) han ratificat el nomenament de Carlos Aso com a CEO del Grup. Des del seu nou lloc, Aso liderarà una entitat de banca privada global -amb 90 anys d’història des de la seva fundació a Andorra el 1930-, que en […]

Escaldes-Engordany, 1 de juliol de 2021.

El Consell d’Administració d’Andbank i l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) han ratificat el nomenament de Carlos Aso com a CEO del Grup. Des del seu nou lloc, Aso liderarà una entitat de banca privada global -amb 90 anys d’història des de la seva fundació a Andorra el 1930-, que en l’actualitat és present en 12 països, compta amb un equip de més de 1.000 professionals i un volum d’actius sota gestió de 27.600 milions d’euros.

Carlos Aso es va incorporar a Andbank el 2009 procedent de The Boston Consulting Group i Deloitte i des de 2015 ha ocupat el càrrec de conseller delegat d’Andbank España, posició des de la qual ha impulsat el creixement del banc tant de manera orgànica com inorgànica, posicionant-lo com una de les entitats de banca privada de més rellevància en el mercat espanyol.

Sota el seu lideratge, Andbank España ha duplicat en 5 anys els seus actius sota gestió, l’equip de professionals -incorporant banquers de gran prestigi- i la xarxa de centres de banca privada. Al mateix temps, ha promogut el llançament del neobanc MyInvestor i ha dut a terme diverses operacions corporatives, entre les quals destaquen l’adquisició de Merchbanc el 2018, la integració del negoci d’Esfera Gestió el 2020 i l’adquisició del banc privat Degroof Petercam Spain el 2021. Tot això ha permès situar l’entitat en la 8a posició en el rànquing de banca privada.