Sobre nosaltres

Sala de premsa

L’Andorra Women Trial Team encara la tercera temporada amb objectius ambiciosos i amb el suport d’Andbank

enrere

Esdeveniments

L’Andorra Women Trial Team encara la tercera temporada amb objectius ambiciosos i amb el suport d’Andbank

Després dels excel·lents resultats que van obtenir en la segona temporada, l’Andorra WTT vol aconseguir més i millors resultats

Escaldes-Engordany, 31 de març de 2022.

L’Andorra Women Trial Team, el primer equip femení de trial del país, ha fet balanç de la temporada 2021 i ha presentat els objectius per la propera. Igualment, Andbank ha confirmat la seva col·laboració con a patrocinador per tercer any.

A l’acte han assistit Josep M. Cabanes, Sots-director general Banca País d’Andbank, el president del Moto Club Pirineu, Josep Punti, i l’entrenador de l’equip i representant de 4T Motos, Oriol Pi, i les pilots de l’equip, Aitana Núñez, Laia Pi, Maria Font i Alèxia Lladó. Lola Gabriel no ha pogut assistir-hi

La temporada passada va finalitzar amb resultats satisfactoris. Alèxia Lladó va aconseguir una 3a posició en el Campionat d’Espanya femení C, una competició “molt disputada” fins a l’última prova. També va proclamar-se campiona de Catalunya. Per la seva banda, Maria Font va assolir la 4a posició en la mateixa categoria. Els objectius de totes dues per a la temporada vinent passen per assaltar places del podi i, fins i tot, guanyar les curses en les quals participaran.

Pel que fa a Aitana Núñez, aquest any intentarà fer el pas al Campionat d’Espanya, un certamen en el qual ja va debutar l’any 2020 però de manera parcial. La passada temporada va assolir la 7a posició en el Campionat d’Andorra. En aquest sentit, cal destacar que la seva participació va ser en categoria masculina tenint en compte que no hi ha una d’específica per al gènere femení

El secretari del Moto Club Pirineu, Josep Punti, ha destacat que «veiem que estem evolucionant, i volem estar presents en els principals campionats». L’entrenador de l’equip, Oriol Pi, ha afegit que “Amb ganes i determinació poden arribar a fer bons resultat”.

Segons Josep M. Cabanes “És ben sabut que Andorra té una gran tradició motorista, els seus més de 35 anys de vida ho demostren. És un orgull pel nostre país els resultats que estan obtenint aquestes joves promeses, per això seguim donant el nostre suport a aquest equip”.

La trobada d’aquest dijous a la seu d’Andbank també ha servit per posar en valor la participació de les dones en el món esportiu, i especialment en el trial. Les esportistes, amb edats compreses entre els 14 i els 18 anys, han assegurat que actualment està millorant la participació femenina en aquesta mena d’esports, i tot i el suport de l’entitat financera, han assegurat que encara costa trobar grans patrocinadors.