Sobre nosaltres

Sala de premsa

Myandbank supera els 10.000 clients

enrere

Andbank

Myandbank supera els 10.000 clients

– L’entitat ha abonat prop de 100.000 euros als clients en interessos amb el seu compte sense comissions, actualment remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.
– Compta ja amb 350 carteres gestionades de fons Vanguard amb una rendibilitat mitjana del 3% des del seu llançament el mes de març.
– Recentment, Myandbank ha llançat la Campanya Nòmina, amb la qual els clients que domiciliïn la nòmina, tinguin un saldo mínim de 150 euros i sol·licitin la targeta de dèbit, rebran 30 euros bruts al seu compte. A més participaran cada mes en un sorteig de mil euros.

Escaldes-Engordany, 20 de juny de 2023.

Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, ha superat la xifra dels 10.000 clients des del seu llançament el 28 de novembre de 2022. En només set mesos, l’entitat, que permet fer l’obertura del compte de manera totalment online i va ser el primer en implementar el pagaments instantanis a través de Bizum a Andorra, s’ha convertit en el banc digital de referència a Andorra.

Myandbank ofereix la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals de forma gratuïta, targeta de dèbit sense cost i un compte sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros. En aquest sentit, el banc ja ha abonat prop de 100.000 euros als clients en concepte d’interessos.
Seguint la seva estratègia d’oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l’estalvi i la inversió, el banc va llançar el mes de març 4 carteres indexades amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia (IGI inclòs). Actualment el nombre de carteres gestionades supera les 350 amb una mitjana de rendibilitat del 3%.

Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros

La setmana passada, Myandbank va llançar la Campanya Nòmina, per la qual regalarà 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sortejarà 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre de 2023.

Campanya amic fins el 30 de juny

A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 30 de juny la seva campanya amic per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un “codi amic” a un màxim de 10 amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.
Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és hola@myandbank.com i el telèfon +376 881 960.

Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

El nou banc digital és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d’ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat al 2 % fins a 50.000 euros i targeta de dèbit gratuïta.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades per a què l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i Linkedin des d’on es podrà seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (@Myandbank).