Sobre nosaltres

Sala de premsa

Premi Manuel Cerqueda Escaler de novel.la curta 2018 dotat per Andbank

enrere

Andbank,

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Premi Manuel Cerqueda Escaler de novel.la curta 2018 dotat per Andbank

Les obres inèdites i originals es poden presentar fins al 15 de setembre. Escaldes-engordany, 19 de juliol de 2018. Les obres que vulguin optar al premi de novel.la curta “Manuel Cerqueda Escaler”, de la XLI edició de la Nit Literària Andorrana, dotat per Andbank, podran fer-ho fins al proper 15 de setembre de 2018. Al […]

Les obres inèdites i originals es poden presentar fins al 15 de setembre.

Escaldes-engordany, 19 de juliol de 2018. Les obres que vulguin optar al premi de novel.la curta “Manuel Cerqueda Escaler”, de la XLI edició de la Nit Literària Andorrana, dotat per Andbank, podran fer-ho fins al proper 15 de setembre de 2018.

Al premi “Manuel Cerqueda Escaler” de novel·la curta, dotat amb un premi de 6.800 euros, hi poden participar totes les obres escrites en català, amb un mínim de 100 fulls DIN A-4, mecanografiats a doble espai per una sola cara. Els treballs han de ser originals i inèdits. L’obra guanyadora serà publicada l’any següent.

S’hauran de trametre al Cercle de les Arts i de les Lletres, apartat de correus núm. 1157, AD500 Andorra la Vella, amb la menció del premi al que es presenten. Es preveu que l’obra premiada es publiqui l’any següent. En aquest cas, l’autor cedirà a l’entitat els drets corresponents a la primera edició.

Andbank dota aquest premi des de fa més de 20 anys com a mostra de suport a la cultura de llengua catalana i als escriptors que promouen la seva literatura en aquesta llengua.

Durant aquests anys de certamen, s’han publicat diverses obres d’autors reconeguts, com el darrer guanyador, Marcel Fité, que va obtenir el premi en dues ocasions: l’any passat amb la seva obra Escacs de mort i el 2002 amb El carrer dels petons. O també altres autors com Antoni Morell, guanyador del premi de novel.la curta del 2004, amb l’obra “El Vell i els anyells” i l’escriptor urgellenc Pep Albanell amb el títol Zoofilia.

Enguany, el lliurament de premis del Cercle de les Arts i les Lletres se celebrarà a Ordino el mes de novembre.

Podeu veure les bases generals i particulars del premi prement aquí

Andbank atorga un accèssit al premi de novel·la curta Manuel Cerqueda