Sobre nosaltres

Sala de premsa

Acord de patrocini entre Andbank i IRONMAN

enrere

Andbank,

Eventos

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Acord de patrocini entre Andbank i IRONMAN

Escaldes-Engordany, 21 de juny de 2020. Andbank i The IRONMAN Group han arribat a un acord de col·laboració per patrocinar tres de les cinc proves de l’Andorra Multisport Festival, que començarà el proper 24 de juny. Andbank s’ha volgut sumar a aquest esdeveniment esportiu de gran envergadura que s’espera que tingui la participació d’uns tres […]

Escaldes-Engordany, 21 de juny de 2020.

Andbank i The IRONMAN Group han arribat a un acord de col·laboració per patrocinar tres de les cinc proves de l’Andorra Multisport Festival, que començarà el proper 24 de juny. Andbank s’ha volgut sumar a aquest esdeveniment esportiu de gran envergadura que s’espera que tingui la participació d’uns tres mil esportistes entre totes les curses.

Les proves que patrocinarà l’entitat són: l’IRONMAN 70.3 Andorra, la prova reina de triatló amb aquesta reconeguda marca; Andorra MTB Classic-Pyrenées, una prova de BTT per parelles que passarà per la Massana, Canillo i Sant julià; i la Trail 100 Andorra-Pyrénées, una cursa de muntanya amb quatre distàncies per atletes de tots els nivells, que tindrà lloc a Ordino.

L’arribada de l’Andorra Multisport Festival pot comportar un impacte econòmic molt important per al país i podria, també, suposar la consolidació del triatló, una disciplina que té mols aficionats al Principat, a més d’atraure a molts altres atletes internacionals.

El proper dia 24 de juny s’inaugurarà aquest Festival esportiu que culminarà en la prova reina, l’IRONMAN 70.3 Andorra el 4 de juliol. En aquesta prova es nedarà en un dels llacs més grans d’Europa a Engolasters, es pedalejarà a l’entorn de les parròquies d’Escaldes Engordany, Encamp, Canillo, Ordino i la Massana i es correrà a l’entorn del riu Valira, per Andorra la Vella.

Durant les dues setmanes en les que tindran lloc les proves hi haurà instal·lat el Village al Parc Central d’Andorra la Vella amb els envelats en els que estaran presents els patrocinadors i col·laboradors del Festival.

Des d’Andbank estan segurs que aquest esdeveniment esportiu tindrà molt èxit « i creiem que serà la primera edició d’un esdeveniment que es consolidarà i serà un referent de les proves de triatló en els propers anys” ha comentat Josep M. Cabanes, sots director general de Banca País d’Andbank, a més, ha afegit, “l’esport sempre ha estat un àmbit pel qual Andbank ha apostat ja que els valors que el defineixen com ara l’esforç, la perseverança i la dedicació són alguns amb els quals ens identifiquem com a entitat”.

Per la part d’IRONMAN,Agustí Pérez Capdevila, Director Regional Sud d’IRONMAN Europa, Orient Mitjà i Àfrica ha manifestat que “Estem contents de comptar amb la col·laboració d’Andbank, una entitat bancària de gran prestigi, en la qual podem reconèixer valors molt propers a nosaltres com ara la perseverança i la constància. Estem convençuts que la unió de les nostres forces tindrà un important impacte sobre l’economia del país”.

Per part del Govern, es valora molt positivament que una entitat com Andbank hagi volgut sumar-se a un esdeveniment que busca combinar esport i negoci del sector de l’esport i que permet posicionar el país com a un destí de qualitat per a esdeveniments esportius massius, que a l’hora permeten atraure empreses del sector. En aquest sentit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa ha destacat que « comptar amb un patrocinador com Andbank mostra el compromís de l’entitat amb el país i l’esdeveniment i a l’hora és un reflex de la solidesa que té el sector esportiu en l’economia del país ». Així mateix, ha afegit que « El sector de l’esport és un sector estratègic pel govern, recentment declarat com a d’interès nacional i això fa que aquest patrocini sigui encara més especial, perquè evidencia la sensibilitat del patrocinador amb l’economia del país ».