Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank i COA presenten la delegació que assistirà als Jocs dels Petits Estats de Montenegro

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank i COA presenten la delegació que assistirà als Jocs dels Petits Estats de Montenegro

L’objectiu seguirà sent superar les 17 medalles dels anteriors Jocs dels Petits Estats de San Marino Escaldes-Engordany, 22 de maig de 2019. El Comitè Olímpic Andorrà ha presentat a la seu social d’Andbank, el seu patrocinador, la vestimenta que portarà la delegació andorrana als Jocs dels Petits Estats d’Europa 2019 de Montenegro. Josep M. Cabanes, sots-director […]

L’objectiu seguirà sent superar les 17 medalles dels anteriors Jocs dels Petits Estats de San Marino

Escaldes-Engordany, 22 de maig de 2019. El Comitè Olímpic Andorrà ha presentat a la seu social d’Andbank, el seu patrocinador, la vestimenta que portarà la delegació andorrana als Jocs dels Petits Estats d’Europa 2019 de Montenegro.

Josep M. Cabanes, sots-director general de Banca País d’Andbank, va donar la benvinguda als assistents i va reiterar el suport d’Andbank al COA “per la senzilla raó que creiem en tots els nostres esportistes i se’ls ha de donar l’oportunitat de demostrar la seva vàlua, per això els hem de donar tot el suport possible”.

Els divuitens Jocs arrencaran dilluns vinent a Budva, Montenegro amb la cerimònia d’obertura. Durant sis dies de competició, nou països es disputaran les 369 medalles que hi ha en joc en deu disciplines esportives. Andorra hi participarà amb 26 esportistes, 22 menys que a la cita del 2017 a San Marino, però des del Comitè Olímpic Andorrà (COA) esperen que es pugui mantenir un nombre similar a les 17 medalles que van aconseguir aleshores.

Durant la presentació oficial de l’equipament que duran els esportistes a la sala de premsa d’Andbank s’ha remarcat que, després de la baixa de De la Rua, per un accident que ha patit, no la substituiran. “Portem tothom que hi pot anar. No hi ha cua, ja m’agradaria, però no n’hi ha”, reconeix el president del COA, Jaume Martí.

També va manifestar que “serà complicat perquè Montenegro té un alt nivell esportiu i és una delegació molt ben preparada per als Jocs de casa”. Martí també va fer èmfasi que “aquests Jocs dels Petits Estats també serviran com a preparació dels propers, que es faran a Andorra, i ens agradaria portar-hi una delegació forta com la que té enguany Montenegro”.

El judo tornarà a ser una de les grans esperances per aconseguir medalles, així com el tennis, que, tot i la joventut de la jugadora Vicky Jiménez, és una de les esperances de medalla.