Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank obre el termini d’inscripcions a l’Andbank Trainee Program 2019 per a estudiants

enrere

Andbank

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank obre el termini d’inscripcions a l’Andbank Trainee Program 2019 per a estudiants

Andbank ofereix un any més l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a joves estudiants. Els terminis per a presentar la candidatura són el 31 de març, per a les pràctiques d’estiu, i el 30 d’abril per al programa de pràctiques de llarga durada. Escaldes-Engordany, 28 de febrer de 2019. Andbank ha obert […]

Andbank ofereix un any més l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a joves estudiants.

Els terminis per a presentar la candidatura són el 31 de març, per a les pràctiques d’estiu, i el 30 d’abril per al programa de pràctiques de llarga durada.

Escaldes-Engordany, 28 de febrer de 2019. Andbank ha obert les inscripcions per fer les pràctiques remunerades a aquells estudiants interessats en obrir-se camí dins del sector bancari.

Durant aquests quatre anys han participat més de 130 estudiants, en el programa de pràctiques remunerades que s’emmarca dins l’Andbank Trainee Program. En aquesta cinquena edició, Andbank aposta de nou pel jove talent, oferint la possibilitat de participar en el programa que els permetrà integrar-se a un equip de professionals de diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat, així com a les seves filials a l’estranger, amb l’objectiu de conèixer el funcionament del món laboral bancari guanyar experiència en diversos projectes dins el sector financer.

Gràcies a aquestes estades formatives, els joves candidats obtenen una experiència pràctica que complementa la seva formació per aconseguir un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, es pretén ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i la preparació per a la seva carrera professional.

Els joves estudiants tenen dues opcions per adherir-se a l’Andbank Trainee Program: fer les pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost, o bé, fer una pràctica de llarga durada d’entre 3 i 12 mesos. Per a les dues modalitats hi ha la possibilitat de realitzar les pràctiques a la matriu a Andorra (en aquest cas, serà requisit obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat) o a qualsevol de les filials estrangeres d’Andbank.

Els requisits principals per presentar la candidatura són:
• Tenir la condició d’alumnes de segon any en estudis superiors (actualment matriculats)
• Preferència per als graus especialitzats en: Administració d’Empreses, Economia, Matemàtiques, Física o Enginyeria, Dret o Psicologia.
• Ser andorrà o resident a Andorra (requeriment per al programa de pràctiques d’Estiu)
• Es valorarà el domini de l’anglès.
• Capacitat de treballar en un equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència.
• Participació limitada a 2 anys consecutius.
• Per als candidats a les pràctiques anuals, cal ser estudiant de darrer any de carrera, recent graduat o que estigui estudiant un postgrau o màster.

Les persones interessades en el programa d’estiu hauran d’enviar la seva candidatura (CV, carta de motivació i expedient acadèmic) abans del 31 de març de 2019, i pels interessats/des en el programa anual el termini serà fins el 30 d’abril de 2018. Les candidatures s’hauran d’adreçar al correu electrònic: traineeprogram@andbank.com (Places limitades).