Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank obre les inscripcions del Trainee 
Program 2023 per a estudiants universitaris

enrere

Andbank

Andbank obre les inscripcions del Trainee 
Program 2023 per a estudiants universitaris

– El programa ofereix l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a estudiants.
– El termini per presentar candidatures finalitza el 31 de març per a les pràctiques d’estiu i el 14 d’abril per al programa de pràctiques de llarga durada.

Escaldes-Engordany, 3 de març de 2023.

Andbank obre el termini d’inscripció del seu programa de pràctiques remunerades als estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari. Aquesta és la novena edició de l’Andbank Trainee Program, mitjançant el qual ha tingut l’oportunitat de formar a més de 170 estudiants al llarg de les vuit edicions anteriors.

Amb aquesta iniciativa, l’entitat aposta per la captació de talent jove, permetent als estudiants de diferents perfils integrar-se en diversos departaments de la seva seu central, la xarxa d’oficines o en les seves filials a l’estranger, on coneixeran de primera mà el funcionament del sector bancari, a més de poder orientar-los, preparar-los i així aportar un valuós aprenentatge per a ells, que tot just comencen la seva trajectòria laboral.

L’Andbank Trainee Program ofereix dues modalitats: les pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost, o bé un programa de llarga durada d’entre 3 i 12 mesos. Ambdues ofereixen la possibilitat de fer les pràctiques a la matriu a Andorra (pel que resulta obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat) o a qualsevol de les filials estrangeres de l’entitat.

Els requisits per aplicar al programa d’estiu són el següents: ser alumnes de segon any d’estudis universitaris actualment matriculats, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència. La participació a aquest programa està limitada a dues edicions i les places són limitades.

En el cas dels candidats a les pràctiques de llarga durada, cal que siguin estudiants de darrer any de carrera, que acabin de graduar-se o que estigui estudiant un postgrau o màster.

Les persones interessades en el programa d’estiu poden enviar la seva candidatura (currículum, carta de motivació i expedient acadèmic) fins al 31 de març de 2023, i les interessades en el programa anual podran fer-ho fins al 14 d’abril. Les candidatures han d’adreçar-se al correu electrònic: traineeprogram@andbank.com.