Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank patrocina a Irineu Esteve

enrere

Esdeveniments

Andbank patrocina a Irineu Esteve

Andbank ha arribat amb un acord per patrocinar fins a la propera temporada al fondista Irineu Esteve.

Dimecres 13 d’abril de 2022

Andbank i Irineu Esteve, que acumula diverses victòries com a esportista professional i ha participat en nombroses competicions a través de la Federació Andorrana d’Esquí, han presentat el conveni pel qual acorden el patrocini de l’entitat al fondista per dues temporades, fins al 2023.

Josep MªCabanes Sots Director general de Banca País i Irineu Esteve, han formalitzat la signatura a la seu central d’Andbank.

“Estem molt contents de donar suport a l’excel·lent professional que és l’Irineu” ha comentat Josep Maria Cabanes. “Fa molt temps que patrocinem la secció d’esquí de fons de la Federació, però volíem fer palès la nostra confiança en la persona d’aquest esportista que és un bon referent i un gran exemple per al nostre país.” Ha manifestat Cabanes.

Per la seva banda, Irineu ha declarat que “és un honor poder tenir el suport d’una entitat amb el renom d’Andbank. Suposa un estímul per poder continuar amb el treball que vam iniciar fa uns anys i que seguirem en la mateixa línia per assolir els millors resultats”.

Irineu Esteve, que a principi de temporada va patir una pneumònia que el va aturar durant un mes, ha acabat la temporada en un molt bona forma física, gràcies al treball en equip que aplega als membres de la Federació, entrenadors i tècnics, i al model de treball que els fa assolir una millora constant.

A més del seu suport a l’Irineu Esteve, Andbank col·labora amb l’esport andorrà a través del Comitè Olímpic Andorrà (COA), de l’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), de la Federació Andorrana de Natació (FAN) i de la popular prova ciclista la ‘Purito’ Andorra.