Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank presenta el Torneig de Golf 2019

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank presenta el Torneig de Golf 2019

La primera prova del torneig de golf, el 27 d’abril, que es presenta en diferents localitzacions, tindrà lloc en el Club de Golf Cerdanya, tot un clàssic que obre el Torneig Andbank Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina Andorra, 20 de […]

La primera prova del torneig de golf, el 27 d’abril, que es presenta en diferents localitzacions, tindrà lloc en el Club de Golf Cerdanya, tot un clàssic que obre el Torneig Andbank

Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina
Andorra, 20 de març de 2019.- Andbank presenta el Torneig de Golf Andbank 2019, que arriba a la 19a edició. Aquest any se celebraran set proves locals que es disputaran en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya.
Pel que fa a la part tècnica, es disputaran en les categories inferior i superior, limitades a handicap 26,4 per homes i 36,4 per dones. Les proves es jugaran en la modalitat de Stableford individual, amb sortida Shotgun. Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina. Els premis de cada prova es donaran al primer, segon i tercer de cada categoria (inferior i superior) i al primer de la categoria Scratch.
Josep M. Cabanes, sots director general d’Andbank, ha declarat que “la celebració de la 19a edició del Torneig Andbank referma la consolidació del prestigi nacional i internacional d’aquesta cita esportiva ineludible dintre del calendari golfístic de molts aficionats”. Per a Gerard Rieger, President del Club de Golf Principat, “seguir col·laborant i participant en el Torneig Andbank és un referent per a molts dels nostres jugadors, i ja és un clàssic en el calendari del nostre Club”.
Comptarem, un altre any, amb la col·laboració de diverses gestores que han volgut a participar amb nosaltres coneixent el prestigi del torneig Andbank. Les gestores són: Allianz Global Investors, BMO Global Asset Management, Groupama, Invesco, Oddo, Pictet, T. Row Price i Vontobel.
El calendari d’enguany és:
• Club de Golf Cerdanya – 27 d’abril
• Club de Golf El Prat, Barcelona – 24 de maig
• León club de Golf – 15 de juny
• Club de golf Sojuela, Logroño – 21 de juny
• Real Club de Golf la Herrería, Madrid – 27 de juny
• Club de Golf San Sebastián, Jaizkibel – 13 de setembre
• Club de Golf la Galiana, València – 27 de setembre

La primera de les proves se celebrarà el 27 d’abril al Real Club de Golf Cerdanya, que ha esdevingut un clàssic en l’obertura del Torneig de Golf Andbank. El torneig 2018 es va disputar en els mateixos 7 camps que aquest any i van participar a prop de 600 jugadors, un gran èxit d’assistència atesa la limitació de places establerta a cada camp.