Sobre nosaltres

Sala de premsa

Termini per al premi novel·la curta Manuel Cerqueda Escaler 2019 dotat per Andbank

enrere

Esdeveniments,

Premis

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Termini per al premi novel·la curta Manuel Cerqueda Escaler 2019 dotat per Andbank

El termini per lliurar les obres que concursaran en el premi novel·la curta és fins al 15 de setembre. Escaldes-Engordany, 11 de juliol de 2019. Les obres que vulguin optar al premi novel·la curta “Manuel Cerqueda Escaler”, de la 42 a. edició de la Nit Literària Andorrana, dotat per Andbank, podran fer-ho fins al proper […]

El termini per lliurar les obres que concursaran en el premi novel·la curta és fins al 15 de setembre.

Escaldes-Engordany, 11 de juliol de 2019. Les obres que vulguin optar al premi novel·la curta “Manuel Cerqueda Escaler”, de la 42 a. edició de la Nit Literària Andorrana, dotat per Andbank, podran fer-ho fins al proper 15 de setembre de 2019.

Al premi “Manuel Cerqueda Escaler”, dotat amb un import de 6.800 euros, hi poden participar totes les obres escrites en català, amb un mínim de 100 fulls DIN A-4, mecanografiats a doble espai per una cara. Els treballs han de ser originals i inèdits. L’obra guanyadora serà publicada l’any següent.

S’hauran d’enviar al Cercle de les Arts i de les Lletres, apartat de correus núm. 1157, AD500 Andorra la Vella, amb la menció del premi al qual es presenten. Si l’bra surt premiada es publicarà, per la qual cosa, en aquest cas, l’autor cedirà a l’entitat els drets corresponents a la primera edició.

Andbank atorga aquest premi des de fa més de 25 anys i és la segona dotació més important de la Nit literària andorrana. L’Entitat, amb aquest premi, ofereix el seu suport a la cultura i als escriptors que promouen la seva literatura en llengua catalana.

Durant aquests anys de certamen, s’han publicat diverses obres d’autors reconeguts, com el darrer guanyador del 2018, Joaquim Brustenga, amb el llibre “Deu minuts” i Marcel Fité, que va obtenir el premi en dues ocasions: Escacs de mort el 2016 i el 2002 amb El carrer del petons. D’altres autors han estat Antoni Morell, guanyador del premi de novel.la curta del 2004, amb l’obra “El Vell i els anyells” i l’escriptor urgellenc Pep Albanell amb el títol Zoofilia.

Enguany, el lliurament de premis del Cercle de les Arts i les Lletres se celebrarà a La Massana el mes de novembre.

Podeué veure les bases generals i particulars del premi prement aquí