Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank fa balanç de les seves activitats solidàries amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

enrere

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank fa balanç de les seves activitats solidàries amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

Andorra, 7 de novembre de 2019. Durant el mes d’octubre i per tercer any consecutiu, Andbank ha commemorat el Dia Internacional del Càncer de Mama, celebrat el passat 19 d’octubre, amb un seguit d’activitats solidàries. Enguany, aquestes activitats han girat al voltant d’un esmorzar solidari en la seva seu central a Escaldes-Engordany on van participar […]

Andorra, 7 de novembre de 2019. Durant el mes d’octubre i per tercer any consecutiu, Andbank ha commemorat el Dia Internacional del Càncer de Mama, celebrat el passat 19 d’octubre, amb un seguit d’activitats solidàries.

Enguany, aquestes activitats han girat al voltant d’un esmorzar solidari en la seva seu central a Escaldes-Engordany on van participar gairebé tots els seus departaments; d’una masterclass de spinning en la que prop de 100 valents i valentes van pedalar a l’aire lliure; i de la tradicional venda de les polseres Candela a través de la xarxa de 9 oficines d’Andbank al Principat.

Aquestes iniciatives, emmarcades en l’activitat de responsabilitat social corporativa de l’entitat i en la seva contribució al tractament i la recerca oncològica, van recaptar en total 5.310 euros, gràcies a les contribucions dels mateixos empleats, dels inscrits en la classe de spinning, dels qui varen integrar la seva ‘fila zero’ i de la venda de samarretes i polseres, així com de la col·laboració desinteressada del Comú d’Escaldes-Engordany, d’ASCA (Associació de col·laboradors d’Andbank), del Gimnàs NEXT i de Monkey Trainer.

Aquesta recaptació es destinarà íntegrament a Assandca, l’Associació Andorrana Contra el Càncer; a la Fundació FERO, entitat privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica amb qui Andbank col·labora des del 2015; i a l’àrea d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Anna Olsina, Directora General Adjunta de Negoci del grup Andbank, ha afirmat que “la lluita contra el càncer constitueix un element central de la responsabilitat social corporativa de l’entitat, i hi contribuïm a través d’accions com les que hem desplegat durant aquest mes d’octubre o de la nostra col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per construir un centre oncològic infantil”.