Sobre nosaltres

Sala de premsa

ANDBANK i la Federació Andorrana de Natació presenten l’equip nacional i el nou director tècnic

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
ANDBANK i la Federació Andorrana de Natació presenten l’equip nacional i el nou director tècnic

La FAN ha presentat el nou director tècnic, Xavier Torrallardona, que agafa el relleu de Sergio Rayo i estarà amb l’equip a jornada completa. Torrallardona comptarà amb un col·laborador de luxe, Hocine Haciane, que ha assistit a la presentació i ha rebut un homenatge de la federació. Escaldes-Engordany, 28 d’octubre de 2018. A la seu […]

La FAN ha presentat el nou director tècnic, Xavier Torrallardona, que agafa el relleu de Sergio Rayo i estarà amb l’equip a jornada completa.

Torrallardona comptarà amb un col·laborador de luxe, Hocine Haciane, que ha assistit a la presentació i ha rebut un homenatge de la federació.

Escaldes-Engordany, 28 d’octubre de 2018. A la seu d’Andbank, la Federació Andorrana de Natació (FAN) va presentar el nou director tècnic. Xavi Torrallardona, que substitueix l’anterior director, Sergio Rayo. Torrallardona compta amb una gran trajectòria, ha estat campió d’Espanya set vegades de 1.500 metres lliure, i després ha treballat al CN Sabadell, el CN Barcelona i el CN Santa Olaya de Gijón.

La nova incorporació de la FAN, arriba a Andorra amb la mirada fixada en un objectiu: Andorra 2021. Els Jocs dels Petits Estats d’Europa que acollirà Andorra d’aquí a tres anys són la gran fita per buscar medalles. Un altre objectiu és tot el procés de millora dels entrenaments dins del país.

Torrallardona va recalcar que el seu objectiu és «lluitar i guanyar a països que estan com nosaltres, els petits estats» i que buscarà «l’expansió de la natació andorrana a escala internacional, dins de les nostres possibilitats, a través de competicions i concentracions».

El gran protagonista, però, de l’acte va ser l’exnedador Hocine Haciane, que va ser un dels convidats en aquesta presentació. L’exnedador, amb 25 medalles als Jocs dels Petits Estats, que encara manté 19 rècords absoluts després de sis anys retirat, va aprofitar per motivar l’equip i va explicar que, de cara al gener, col·laborarà amb la preparació física dels nedadors.

A més, la FAN va aprofitar l’ocasió per homenatjar la trajectòria esportiva d’Haciane i va rebre una fotografia, amb les cinc medalles guanyades en els jocs de i un pin amb l’escut de la federació nacional.

L’exnedador es va dirigir als joves esportistes amb alguns consells de preparació “Heu de tenir tot controlat, jo tenia la meva prova perfectament controlada i sabia on havia d’apretar i on no, els entrenaments seran la clau per què pugueu competir bé”

Josep M. Cabanes d’Andbank. va ratificar el suport de l’entitat envers les joves promeses de la natació andorrana i va encoratjar-los per “seguir treballant amb esforç i dedicació per complir el projecte marcat i arribar amb les millors condicions als jocs del 2021.