Sobre nosaltres

Sala de premsa

Disset empreses estrangeres participen en la primera trobada d»Elite Excellence’ a Andorra

enrere

Andbank,

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Disset empreses estrangeres participen en la primera trobada d»Elite Excellence’ a Andorra

Escaldes-Engordany, 27 de febrer de 2021 Andorra acull aquest dimarts la primera trobada d’empresaris nacionals i internacionals en el marc de l»Elite Excellence’, un projecte que té com a finalitat impulsar el segment del luxe i l’excel·lència al país però també fomentar l’intercanvi de negocis i el possible aterratge d’empreses de renom al Principat. Segons […]

Escaldes-Engordany, 27 de febrer de 2021

Andorra acull aquest dimarts la primera trobada d’empresaris nacionals i internacionals en el marc de l»Elite Excellence’, un projecte que té com a finalitat impulsar el segment del luxe i l’excel·lència al país però també fomentar l’intercanvi de negocis i el possible aterratge d’empreses de renom al Principat.

Segons ha explicat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Actua, Jordi Gallardo, aquesta trobada a Andorra es produeix després que ell mateix participés en un acte d»Elite Excellence’ a finals de març a Madrid, on es va aprofitar per explicar a una quinzena de societats espanyoles «quin és el moment actual d’Andorra, quines oportunitats de negoci poden trobar i en quins sectors estem intentant diversificar la nostra economia».

En la trobada, que ha tingut lloc a la sala de conferències d’Andbank, hi participen 17

empreses, entre les quals hi ha multinacionals, «algunes amb intenció de valorar Andorra com a destinació per invertir i establir el seu negoci», i d’altres amb la voluntat de crear relacionals comercials i empresarials amb negocis del Principat.

Gallardo ha posat en relleu que, prèviament, «hem posat en contacte empreses del país amb aquestes 17 societats en funció del seu perfil», però també amb d’altres diferents «que fins ara no havien pensat en Andorra». Corresponen a sectors de tota mena com el ‘retail’, la restauració, la joieria, l’immobiliari, el disseny o la construcció. En definitiva,  es tracta «d’un conjunt d’empreses molt diferents que quadren bastant amb el model de país que tenim i amb el nostre teixit empresarial».

Fruit de la trobada, per tant, el ministre ha indicat que es poden extreure possibles

col·laboracions, assegurant que alguna d’elles serà una realitat en els pròxims mesos, i també afavorir que aquestes empreses estrangeres iniciïn un projecte per si soles al país.