Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank da la bienvenida a los jóvenes estudiantes que participan en el programa Andbank Trainee Program

enrere

Andbank

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank da la bienvenida a los jóvenes estudiantes que participan en el programa Andbank Trainee Program

Andbank acull 21 joves estudiants en el cinquè any del programa Andbank Trainee Program de pràctiques d’estiu, dels quals 4 formen part del programa de llarga durada. Escaldes-Engordany, 1 de juliol de 2019. Andbank ha donat la benvinguda als 21 joves que inicien el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. D’aquests joves, […]

Andbank acull 21 joves estudiants en el cinquè any del programa Andbank Trainee Program de pràctiques d’estiu, dels quals 4 formen part del programa de llarga durada.

Escaldes-Engordany, 1 de juliol de 2019. Andbank ha donat la benvinguda als 21 joves que inicien el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. D’aquests joves, 7 estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis. En la cinquena edició, a més de les places d’estiu, s’incorporen 4 joves que formaran part del programa de llarga durada d’un any.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments de serveis centrals i d’oficines, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips de l’entitat durant el període estiuenc realitzant tasques de suport.

Els 21 participants han estat escollits entre gairebé més de 80 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l’obertura del termini d’inscripció. Alguns dels requeriments per formar part del Trainee Program eren: cursar 2n any d’estudis superiors relacionats amb l’Administració d’Empreses, Economia, Enginyeria o Dret, entre d’altres, i tenir nacionalitat andorrana o ser resident a Andorra.

Andbank va iniciar aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, una altra finalitat és ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i el coneixement del món laboral per asolar més experiència de cara a la seva carrera professional.

Durant les anteriors edicions, han participat més de 130 estudiants que s’han beneficiant d’aquesta formació i de la remuneració tant en les pràctiques d’estiu com en les de llarga durada. En aquest cinquè any, Andbank continua apostant pel jove talent.

A