Sobre nosaltres

Sala de premsa

La Purito Andorra 2020 – Gran Premi Andbank ja es prepara per a l’edició del 2021

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
La Purito Andorra 2020 – Gran Premi Andbank  ja es prepara per a l’edició del 2021

La Purito Andorra, la marxa cicloturista organitzada per Joaquin “Purito” Rodríguez prevista per al pròxim 13 de setembre, s’ha cancel·lat a causa de l’augment de casos de COVID-19. La nova normativa del ministeri de Salut ha limitat a 500 el nombre de participants en els esdeveniments esportius a l’aire lliure. Joaquim Purito Rodríguez ha explicat, […]

La Purito Andorra, la marxa cicloturista organitzada per Joaquin “Purito” Rodríguez prevista per al pròxim 13 de setembre, s’ha cancel·lat a causa de l’augment de casos de COVID-19.

La nova normativa del ministeri de Salut ha limitat a 500 el nombre de participants en els esdeveniments esportius a l’aire lliure. Joaquim Purito Rodríguez ha explicat, en l’acte celebrat des de la seu d’Andbank, que “vam haver de passar dels 3.000 participants inicials als 1.800 i les noves normatives ens diuen que com a molt podem tenir 500 participants. No em sembla just haver de seleccionar qui la fa i qui no i hem decidit anul·lar-la”.

Segons Josep M. Cabanes, sots-director general Banca Pais d’Andbank, “En aquest moment hem de seguir les directrius marcades per Govern per prevenir el màxim possible un rebrot a la tardor” i ha afegit que “tornarem l’any que ve amb més força que mai”. Purito també ha recalcat que “No deixarem d’agrair-vos a tots els participants el suport que ens heu donat en tot moment i esperem veure-us el 2021, nosaltres ja estem treballant perquè l’any que ve ens trobem en la línia de sortida de la sisena edició de la Purito Andorra”.

Els participants tindran dues opcions: recuperar íntegrament l’import de la inscripció o seguir formant part de La Purito 2020 i rebre el pack del corredor (amb el mallot i diversos regals), participar en un sorteig i tenir un 20% de descompte a La Purito 2021.

Considerada una de les marxes més dures d’Europa, La Purito Andorra patrocinada per Andbank, és ja un referent en el calendari de tot amant del ciclisme. Aquesta seria la seva sisena edició i la marxa cicloturista estava adaptada totalment al protocol COVID-19, amb l’objectiu de garantir la seguretat de tots els participants.