Sobre nosaltres

Sala de premsa

El Torneig de Golf Andbank comença amb èxit de participació a Cerdanya

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
El Torneig de Golf Andbank comença amb èxit de participació a Cerdanya

Els guanyadors del torneig de golf, que es va disputar dissabte al Real Club de Golf Cerdanya, han estat Francesc Bagaria, en la categoria superior; Eduard Tor, en la categoria inferior; i Claudia Lara, en la categoria Scratch. Es tracta de la primera prova d’un total de 7 competicions, que se celebraran a tota la […]

Els guanyadors del torneig de golf, que es va disputar dissabte al Real Club de Golf Cerdanya, han estat Francesc Bagaria, en la categoria superior; Eduard Tor, en la categoria inferior; i Claudia Lara, en la categoria Scratch.

Es tracta de la primera prova d’un total de 7 competicions, que se celebraran a tota la geografia espanyola: Girona, Barcelona, León, Logroño, Madrid, San Sebastià i València..

Escaldes-Engordany, 29 d’abril de 2019. Un total de 96 jugadors van participar dissabte 27 d’abril en el Torneig de Golf Andbank 2018, que es va disputar al Real Club de Golf Cerdanya.

Els guanyadors d’aquesta prova han estat Francesc Bagaria, amb 36 punts, en la categoria superior; Eduard Tor, amb 39 punts, en la categoria inferior; i Claudia Lara, amb 35 punts, en la categoria Scratch. La prova va consistir en un torneig de 18 forats en la modalitat Stableford individual.

També hi va haver premis per l’”Approach”, que va guanyar Sebastià Junoy, amb 2,32 m, i pel drive més llarg en les categories masculina i femenina, que van ser per a Eudald Teulé i Claudia Lara.

Andbank organitza la dinovena edició d’aquest torneig de golf, que consta de 6 competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Real Club de Golf Cerdanya, un clàssic en el Torneig de golf Andbank, que es troba en un marc incomparable al bell mig de la Vall de la Cerdanya. El camp es va inaugurar el 1929 i està dissenyat per Javier Arana.

El campionat també té la col·laboració de diferents gestores de fons: Allianz Global Investors, BMO Global Asset Management, Groupama, Invesco, Oddo, Pictet, T. Row Price i Vontobel.

Així mateix, altres empreses de sectors diferents també han volgut donar suport un altre any a aquest torneig, com ara Heineken, Aneto, galetes Walker i la bodega extremenya Habla

El proper torneig serà el 24 de maig al Real Club de Golf el Prat, a Barcelona. Aquest any se celebraran competicions a Girona, Barcelona, Lleó, Logroño, Madrid, San Sebastià i València.