Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank celebra la seva primera gala benèfica #tutambesumes contra el càncer infantil

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank celebra la seva primera gala benèfica #tutambesumes contra el càncer infantil

Divendres 31 de gener de 2020 Andbank va celebrar ahir la seva primera gala benèfica #tutambesumes: un acte solidari en que es van recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil i que va aplegar a 400 assistents a Andorra la Vella en representació de les institucions, la societat i el teixit empresarial […]

Divendres 31 de gener de 2020

Andbank va celebrar ahir la seva primera gala benèfica #tutambesumes: un acte solidari en que es van recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil i que va aplegar a 400 assistents a Andorra la Vella en representació de les institucions, la societat i el teixit empresarial andorrà.

La gala, co-organitzada per la Fundació Leo Messi, va ser conduïda pel popular periodista Ramon Pellicer, presentador del Telenotícies Cap de Setmana de TV3, i va comptar amb una actuació de la soprano internacional Ainhoa Arteta, que ha cantat en escenaris tan emblemàtics com la Metropolitan Opera i el Carnegie Hall de Nova York, el londinenc Covent Garden o la Deutsche Oper de Berlín.

El menú de la vetllada va córrer a càrrec dels xefs Marc Mora, Carles Flinch, Ramon Sasplugas, Christian Zanchetta, Clàudia Coma, Jordi Guerrero, Pep Ramos i Carolina Marticella, i en el seu decurs van intervindre el Dr. Manel del Castillo, Director Gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i Ricard Tubau, director general d’Andbank.

En paraules de Ricard Tubau, “amb aquesta primera gala benèfica, volem refermar la nostra tasca de recaptació de fons pel tractament i la recerca oncològica, però també sensibilitzar a la societat andorrana sobre el càncer: un dels pilars de la nostra estratègia de responsabilitat corporativa”.

Andbank ha contribuït a la investigació i al tractament d’aquesta malaltia a través d’un seguit d’iniciatives en els darrers anys. L’entitat és, per exemple, sòcia fundadora del Pediatric Cancer Center Barcelona promogut per l’Hospital Sant Joan de Déu, que aspira a convertir-se en un dels centres d’oncologia pediàtrica més grans d’Europa, amb capacitat per atendre a 400 pacients cada any i que incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Andbank també col·labora amb el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), un centre de recerca biomèdica de referència; amb l’organització Cris contra el càncer, de caràcter privat i independent i que fomenta i finança projectes d’investigació pel tractament i cura de la malaltia; i amb les fundacions Fero, dedicada a la investigació oncològica traslacional, i Assandca, basada a Andorra i que pretén informar i conscienciar a la població del principat sobre la necessitat de prevenir i avançar en la detecció precoç del càncer per disminuir les seves taxes d’incidència i de mortalitat al país.