Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank dóna suport a la delegació andorrana
 als Mediterranean Beach Games

enrere

Esdeveniments,

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank dóna suport a la delegació andorrana
 als Mediterranean Beach Games

Andorra, 19 d’agost de 2019. Com a part del patrocini d’Andbank al Comitè Olímpic Andorrà (COA), l’entitat bancària ha anunciat avui el seu suport i ha presentat en roda de premsa la delegació andorrana que participarà en la segona edició dels Mediterranean Beach Games, que tindran lloc a la localitat grega de Patras entre els […]

Andorra, 19 d’agost de 2019. Com a part del patrocini d’Andbank al Comitè Olímpic Andorrà (COA), l’entitat bancària ha anunciat avui el seu suport i ha presentat en roda de premsa la delegació andorrana que participarà en la segona edició dels Mediterranean Beach Games, que tindran lloc a la localitat grega de Patras entre els propers dies 25 i 31 d’agost.

En aquesta ocasió, Andorra estarà representada pels jugadors de vòlei platja Diego Suárez i Gerard Verdú, i pel tècnic Daniel Torres.

La de Patras serà la segona edició dels Mediterranean Beach Games després de la celebrada el 2015 a la localitat italiana de Pescara, que va comptar amb la participació de 900 atletes que es van disputar 175 medalles en 11 disciplines esportives.

Si en aquella ocasió van representar al Principat Josep Maria Blat i Gaspar Pellicer en la modalitat de piragüisme oceànic, en aquesta ho faran Verdú i Suárez que destaquen per la seva joventut i projecció. Entre altres competicions, tots dos van participar el 2018 en l’Europeu de Petits Estats Sub-19, que es va celebrar a Portobello (Escòcia), i el primer es va proclamar a més campió.

Josep M. Cabanes Sots-director General de Banca País d’Andbank, ha donat la benvinguda als assistents i ha reiterat el suport de l’entitat al COA per “[que creiem en tots els nostres esportistes i els hi hem de donar l’oportunitat que demostrin la seva vàlua, per això els oferim tot el nostre suport”

En paraules de [Justo Ruiz, Secretari d’Estat d’Esports, “[com a esportista que he sigut, una de les fites més grans per a tot atleta és poder representar al seu país”.

En Jaume Martí, president del COA, ha comentat que “el vòlei platja és un dels pocs esports d’equip que ens permet estar presents, com a petit país que som, en aquests tipus de Jocs”.

Andbank dóna suport al Comitè Olímpic Andorrà (COA) com a patrocinador oficial des de 2004, i l’any passat va renovar la seva col·laboració fins al 2021, que abastarà així els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i els Jocs dels Petits Estats el 2021, que se celebraran aquest cop a Andorra.

El suport d’Andbank al COA s’enquadra en la seva aposta per l’esport andorrà, que fa només uns dies va tenir el seu reflex en la reeixida cinquena edició de la Purito Andorra –que va aplegar la xifra rècord de 2.800 participants–, i que estén també el seu suport a l’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i a la Federació Andorrana de Natació (FAN).