Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank equipa els més de 500 voluntaris de la Creu Roja Andorrana amb mascaretes

enrere

Andbank

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank equipa els més de 500 voluntaris de la Creu Roja Andorrana amb mascaretes

Andorra la Vella, 15 de febrer de 2021. Andbank ha fet una donació a la Creu Roja Andorrana per tal d’equipar els seus voluntaris, uns 550, amb mascaretes de protecció de la Covid-19. Andbank és una institució implicada amb la societat des dels seus inicis. Des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19, […]

Andorra la Vella, 15 de febrer de 2021.

Andbank ha fet una donació a la Creu Roja Andorrana per tal d’equipar els seus voluntaris, uns 550, amb mascaretes de protecció de la Covid-19.

Andbank és una institució implicada amb la societat des dels seus inicis. Des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19, l’entitat ha realitzat diverses accions i donatius per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi. Aquest any, en què perdura la situació difícil i encara hi ha moments d’incertesa, segueix donant suport a les persones que presten assistència als necessitats. Per aquest motiu, la entitat ha volgut fer costat a la Creu Roja Andorrana, una de les entitats que ha estat en tot moment al peu del canó.

Es tracta de mascaretes de tela que compleixen les certificacions UNE0065:2020 i la normativa europea CWA 17553. Són hidròfugues i minimitzen la transferència de partícules per filtració (garanteixen la protecció contra aerosols i líquids), alhora que conserven una alta respirabilitat. Són reutilitzables i rentables fins a 80 cops.

Molts voluntaris ja han passat a recollir-les per la seu de l’organització i ja les utilitzen durant l’exercici de les seves funcions humanitàries.

El seu disseny és de color gris i porten el logotip d’Andbank a un costat i el de Creu Roja Andorrana i la paraula “Voluntariat” a l’altra.