Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank i Nerea Aixàs creen una polsera solidària per la lluita contra el càncer.

enrere

Esdeveniments,

RSC

Andbank i Nerea Aixàs creen una polsera solidària per la lluita contra el càncer.

Andbank col·labora amb la Fundació FERO amb la venda de polseres solidàries creades per la dissenyadora de joies andorrana Nerea Aixàs. Amb aquesta acció, Andbank segueix en línia amb el seu pla de responsabilitat social corporativa de col·laboració en la investigació contra el càncer. Escaldes-Engordany, 19 de desembre de 2017. Andbank presenta en exclusiva una […]

Andbank col·labora amb la Fundació FERO amb la venda de polseres solidàries creades per la dissenyadora de joies andorrana Nerea Aixàs.

Amb aquesta acció, Andbank segueix en línia amb el seu pla de responsabilitat social corporativa de col·laboració en la investigació contra el càncer.

Escaldes-Engordany, 19 de desembre de 2017. Andbank presenta en exclusiva una polsera solidària creada per la dissenyadora de joies andorrana Nerea Aixàs. Els beneficis obtinguts per la venda d’aquesta polsera, que està feta en plata i tela negra, aniran destinats íntegrament a la Fundació Fero per contribuir amb la investigació contra el càncer.

La presentación ha fingir bloc a la sed social d’Andbank i ha estas a càrrec de Piru Cantarell, Directora de la Fundació Fero, Nerea Aixàs, dissenyadora, Núria Rocamora, directora de Global Marketing d’Andbank

Aquesta setmana ja estarà a la venda a la botiga Nerea Aixàs, al Centre Illa Carlemany, i a qualsevol de les oficines d’Andbank. El preu de la polsera és de 20 €.

Amb aquesta acció l’entitat segueix la línia del seu pla de responsabilitat social corporativa un dels objectius de la qual és ajudar en la investigació i afavorir les accions de lluita contra el càncer. A banda de la Fundació FERO, Andbank col·labora també amb l’associació Cris contra el càncer i amb l’hospital Sant Joan de Déu, donant suport en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

La Fundació FERO és una fundació privada que es dedica a la investigació oncològica i que, gràcies al finançament de donacions particulars, ha pogut posar en marxa nombrosos laboratoris d’investigació científica. L’entitat va ser fundada pel Doctor Josep Baselga, catedràtic de medicina de la Universitat autònoma i president del comitè científic de la fundació VHIO (Vall d’Hebrón Institute of Oncology). Una de les principals fites de la fundació ha estat la creació del Centre de Càncer de Mama, al Vall d’Hebrón, únic en la seva especialització a Espanya.