Sobre nosaltres

Sala de premsa

Andbank organitza un esmorzar solidari i una masterclass de spinning per la lluita contra el càncer

enrere

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Andbank organitza un esmorzar solidari i una masterclass de spinning per la lluita contra el càncer

Andorra, 21 d’octubre de 2019. Andbank ha commemorat el Dia Internacional del Càncer de Mama, celebrat aquest dissabte 19 d’octubre, amb dues activitats solidàries emmarcades en la seva activitat de responsabilitat social corporativa i en la seva contribució al tractament i la recerca oncològica. En concret, el divendres 18 d’octubre l’entitat va celebrar un esmorzar […]

Andorra, 21 d’octubre de 2019. Andbank ha commemorat el Dia Internacional del Càncer de Mama, celebrat aquest dissabte 19 d’octubre, amb dues activitats solidàries emmarcades en la seva activitat de responsabilitat social corporativa i en la seva contribució al tractament i la recerca oncològica.

En concret, el divendres 18 d’octubre l’entitat va celebrar un esmorzar solidari a la seva seu central a Escaldes-Engordany en el que van participar tots els col·laboradors de la seu social, i l’endemà, dissabte 19, prop de 100 persones van pedalar pel càncer de mama en una masterclass de spinning a l’aire lliure celebrada a la plaça de l’edifici.

Ambdues iniciatives van permetre a Andbank recaptar en total 2.180 euros, gràcies a les contribucions dels mateixos treballadors, dels inscrits a la classe, dels qui varen integrar la seva ‘fila zero’ i de la venda de samarretes, així com de la col·laboració del Comú d’Escaldes Engordany, ASCA (Associació de col·laboradors d’Andbank), el Gimnàs NEXT i Monkey Trainer, que van cedir les bicicletes per la masterclass, i els monitors que, desinteressadament, van impartir les classes.

Aquesta recaptació es destinarà íntegrament a Assandca, l’Associació Andorrana Contra el Càncer, i a la Fundació FERO, entitat privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica amb qui Andbank col·labora des de fa tres anys.

Després de la pedalada, Anna Olsina, Directora de Negoci del grup Andbank, va afirmar que “la lluita contra el càncer constitueix un element central de la responsabilitat social corporativa d’Andbank, i hi contribuïm a través d’iniciatives com les desplegades aquest cap de setmana o de la nostra col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per construir un centre oncològic infantil”.

Per la seva banda, Justo Ruiz, secretari d’Estat d’Esports, va referir-se a la masterclass de dissabte com a “una mostra de la solidaritat de la societat andorrana”.