Sobre nosaltres

Sala de premsa

L’equip de Freestyle tanca la temporada amb els objectius complerts

enrere

Andbank,

RSC

Share on FacebookTweet about this on Twitter
L’equip de Freestyle tanca la temporada amb els objectius complerts

La FAE i Andbank celebren les bones actuacions de Carles Aguareles i Pau Rabassa al darrer tram de la temporada de freestyle Escaldes-Engordany.-10 d’abril de 2018. L’equip de ‘freestyle’ de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha presentat el tancament de la temporada a la seu d’Andbank.. El balanç d’aquest any ha estat de tancament satisfactori, […]

La FAE i Andbank celebren les bones actuacions de Carles Aguareles i Pau Rabassa al darrer tram de la temporada de freestyle

Escaldes-Engordany.-10 d’abril de 2018. L’equip de ‘freestyle’ de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha presentat el tancament de la temporada a la seu d’Andbank.. El balanç d’aquest any ha estat de tancament satisfactori, tot i tenir un inici complicat degut a la lesió de l’estrella de l’equip, Carles Aguareles. El director tècnic de la FAE, Carles Visa, ha comentat que s’ha tancat de manera satisfactòria i complint amb els objectius establerts. Carles Aguareles, ha estat gairebé tot l’hivern apartat per una lesió al genoll, però recentment va participar en una prova de la Copa d’Europa a la República Txeca i va aconseguir un “magnífic” resultat, una quarta posició.
Aquesta actuació, segons el seu entrenador, Josep Gil, demostra que, després d’onze mesos aturat, està al nivell d’abans de lesionar-se i que augura bones perspectives i permet pensar que pot tornar a competir a la Copa del Món a la propera temporada.

Igualment, el jove Pau Rabasa, el nou integrant que s’estrena aquest any a la federació, ha aconseguit el seu objectiu: gràcies a les seves actuacions (poques perquè el calendari ha patit moltes cancel·lacions), ha aconseguit el passaport per participar a proves de Copa d’Europa.

Per tot plegat i pel que fa a punts i classificació, la situació de l’equip nacional es queda similar a la de l’any anterior, un fet que s’ha d’entendre com una bona notícia, ha assegurat Visa.

L’evolució d’aquests dos joves atletes es veu reforçada pel fet que puguin entrenar amb l’equip espanyol, una col·laboració que Carles Visa confia que es mantingui els propers anys “perquè els fa créixer”.

Carles Aguareles ha reconegut que tot el procés de recuperació ha estat dur, però a la vegada se sent satisfet per com ha acabat la temporada. “Ara toca treballar perquè el genoll estigui al 100% recuperat l’any vinent”, ha explicat.

De moment l’equip de ‘freestyle’ està compost únicament per Aguareles i Rabasa, però confien que en els propers 2 o 3 anys s’incorpori algú de la base dels clubs.
Des d’Andbank, Josep M. Cabanes, sotsdirector general Banca país, ha celebrat que el retorn de la feina que està duent a terme la FAE i dels seus corredors “està arribant de forma més que gratificant per als que els donem suport”.