Sobre nosaltres

Sala de premsa

Comencen les 1es Jornades d’orgue ibèric i gastronomia

enrere

Esdeveniments

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Comencen les 1es Jornades d’orgue ibèric i gastronomia

Els concerts se celebraran del 9 al 14 de juliol a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de La Massana. Escaldes-Engordany, 9 de juliol de 2018. Avui dilluns comencen les 1es jornades d’orgue ibèric i gastronomia que organitza el Comú de la Massana i l’Associació Amics dels Orgues amb la col·laboració d’Andbank, del Quart […]

Els concerts se celebraran del 9 al 14 de juliol a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de La Massana.

Escaldes-Engordany, 9 de juliol de 2018. Avui dilluns comencen les 1es jornades d’orgue ibèric i gastronomia que organitza el Comú de la Massana i l’Associació Amics dels Orgues amb la col·laboració d’Andbank, del Quart de la Massana i el grup Heracles.

L’orgue ibèric de l’Església de Sant Iscle i Santa Victòria -inaugurat el 2007 i construït per l’orguener Joaquín Lois, que oferirà una de les conferències programades- serà l’eix de la gran varietat d’activitats programades al voltant de les 1es Jornades d’orgue ibèric i gastronomia.

El primer concert, dilluns 9 de juliol, anirà a càrrec d’Ignacio Ribas, director de les Jornades que, sota el títol “Paisatges de la música ibèrica”, farà un recorregut per la música de diversos racons de la península, des de Castella fins a Portugal, per tal de donar  a conèixer els colors d’aquest instrument.

Les jornades d’orgue ibèric aniran acompanyades de diverses propostes de cuina ibèrica als restaurants de la Massana. També se celebraran una conferència i un homenatge a la pedagoga Montserrat Torrent.

Completa el programa l’Orgue&Promenade, un tomb musical per la parròquia, que tindrà lloc tots els divendres de juliol i agost. Les sortides començaran a les 16 h. i es descobriran la població de la Massana i el seu patrimoni amb una visita guiada a l’església i acabaran amb una audició de l’orgue.

Tots els concerts se celebraran a les 20.15 h. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat. Tant les entrades del concert com la reserva per l’Orgue&Promenade estaran disponibles a l’Oficina de Turisme de la Massana (tel. 835 693)

Podeu veure tot el programa en aquest enllaç