La nova banca online és des d’ara més intuïtiva, àgil i segura. Amb més i millors funcionalitats, vostè podrà treballar còmodament i disposar de tota la informació que necessiti per operar amb total llibertat i mobilitat. La plataforma, a més, està disponible en quatre idiomes per a facilitar-li les gestions.

 

Gestió del seu compte personal

Amb el nou Home Banking d’Andbank pot gestionar les seves dades personals, accedir als seus documents i consultar la correspondència.

 

Posició global

Visualitzi ràpidament la seva posició global, en què es mostren tots els productes disponibles. Podrà consultar informació específica del seu compte i disposarà d’informació econòmica i les principals campanyes actives.

 

Transferències

Noves funcionalitats a l’hora de realitzar i gestionar transferències, tant entre comptes propis com nacionals i internacionals.

 

Targetes

En cada moment podrà fer un seguiment de totes les operacions que faci amb qualsevol de les seves targetes, podrà activar-les o bloquejar-les en cas que sigui convenient.

 

Estalvi

Podrà consultar el desglossament dels productes lligats a l’estalvi amb informació sobre la tipologia, la divisa de referència, el tipus d’interès, el venciment, el volum i la totalitat de l’import.

 

Compravenda de valors i fons

Aquesta eina us farà més senzilla la manera d’invertir en línia. Disposarà d’una visió global de la cotització dels mercats. També podrà accedir a les operacions de compravenda de valors a la seva cartera amb només un clic.

Per accedir-hi només necessita el mateix usuari que tenia a la versió anterior de la plataforma. Si no té usuari, haurà de contactar amb el seu gestor per donar-se d’alta.

 

MÉS INFORMACIÓ